Дигиталните услуги и нуждата на всеки бизнес от тях

1
138
Добави коментар
cryptomaniabg
cryptomaniabg

В тази статия ще засегнем темите какво е това дигитална услуга, кому са нужни дигиталните услуги и как биха помогнали на всеки един бизнес да достигне нови висоти и да се изстреля пред кункурентите си в бранша, в който е разположен. 

Понятията: „Дигитални услуги“ и „Дигитализиране на вашият бизнес“

Дигиталните услуги и пълната бизнес логистика са толкова широко мащабирани, че е трудно да се опишат в няколко прости изречения. В това време те не биха могли да имат почти никакво бъдеще за развитие. Е не и това развитие, което много от вас биха желали.

Бъдещето на бизнесът като цяло се състои точно в неговото цялостно дигитализиране. С напредването на технологиите почти всеки търси услугите, които са му нужни в интернет пространството, в социалните мрежи, а не обикаля магазините като в доброто старо време. Интересното е ,че България е на едно от последните места в цяла Европа по дигитализиране на предлаганите услуги. Точно тук е и тънкият момент защо е толкова важно да използвате този тип услуги и да се запознаете с това какво точно предтавляват.

Какво е дигитална услуга и какви видове биват този тип услуги

Дигитална услуга е всеки етап от модернизацията и иновативното съвременно развитие на всеки един бизнес. Било то малко магазинче за обувки, или голяма фирма за строителни ремонти. Тези услуги биха влезли в употреба всекиму.

Видовете услуги, които можете да използвате чрез нас, или чрез конкурентна фирма са широкоспектърни и ще обхванем само най-важното за всяка една от тях в този материал. Разбира се към всяка от тях ще сложим препратка за да може да се запознаете по-обширно с нейното действие и с това как тя би ви помогнала във вашето бъдещо развитие.

Видове дигитални услуги

Създаване на уебсайт
Онлайн маркетингова кампания
SEO оптимизация
Създаване на мобилни приложения за iOS и Android
Пълна поддръжка на уебсайт, блогове и интернет магазини
Поддръжка на страници в социалните мрежи
Изготвяне на рекламни материали за вашият бизнес
Създаване на уникално фирмено лого

 

1. Създаване на уебсайт

Сдобиването с уебсайт за всеки един новостартиращ, или вече развит бизнес е от ключово значение за неговото бъдещо развитие. Това е и първата стъпка към включването ви в много по-обширна аудитория и откриването на нови възможности за развитие. Уебсайтът е едно огромно улеснение както за вас като собственици на бизнес, така и за вашите клиенти. Било то поддържането на онлайн заявки, изготвянето на резервации, продажбата на стоки, или каквото се сетитие… Ние можем да ви го изготвим на конкурентни цени! Бързо, качествено и без стандартното оскъпяване като при други наши конкуренти.

За подробни разяснения КЛИКНЕТЕ ТУК.

2. Онлайн маркетингова кампания

След създването на собствен уебсайт е нужно този сайт да бъде достигнат от възможно най-голяма целева аудитория. Каква работа би ни вършил ако никой не влиза в него нали? Нашите специалисти ще се заемат изцяло с вашата онлайн реклама като използват най-иновативните методи и в същото време ви спестят време и финанси, които ще хвърлите на вятъра в 90% от случаите.

За част от методите, с които ще сме ви полезни може да прочетете ТУК.

 

3. SEO оптимизация

Seo оптимизацията, или още Search Engine Optimization е от съществена важност за това колко и какви хора ще откриват вашият бизнес през търсачки като GOOGLE, BING, YAHOO и др.

Кратичък пример: Имате ключарско ателие в град Стара Загора. Потенциалният клиент „Х“ пише в google ключарско ателие, или изработка на ключове и естествено отваря някой от първите резултати в търсачката. Този вид оптимизация изпраща вашият сайт по-напред от неговите конкурентни такива. Още малко интересна статистика е ,че повече от 2/3 от хората с малък и среден бизнес в България дори нямат регистрирана локация в Google Maps !

За няколко съвета и подробности относно SEO Кликнете ТУК.

 

4. Създаване на мобилни приложения за iOS и Android

Тази точка може би е насочена към средният, или дори големият бизнес. Колко лесно би било ако сте притежател на ресторантче да се сдобиете с подобно приложение, чрез което хората да поръчват храна с 2 клика от своите мобилни телефони, в това време заявката да отива при доставчик и в кухнята на заведението. Без телефонни разговори и загубено време ще започнете да предлагате храна по домовете и ще изстреляте бизнеса си в нови висоти. Разбира се това е само идея, но има ли идея, то половината работа е вече свършена и остава само реализирането и.

Прочетете повече за създаването на мобилни приложения от ТУК.

5. Пълна поддръжка на уебсайт, блогове и интернет магазини

Имате онлайн магазин? Искате повече свободно време за себе си? Искате професионално отношение към вашите клиенти и експресно изпълнение на доставките? Този тип услуги е точно за вас. Срещу месечен абонамент (естествено съобразен с вашите продажби и брой артикули) ще получите всичко това и още много.

6. Поддръжка на страници в социалните мрежи

Интересното тук е ,че в днешно време почти всеки от нас има профил в част от социалните мрежи. Там можем да се възползваме от набиране на огромен брой потенциални клиенти и запознанства. За да се развие една страница и да набере достатъчно потребители са нужни време, знания и коректно отношение. Времето е пари, така че не всеки от вас може да си позволи да отделя по 1 час за интересни публикации, които да разведряват вашите потребители. Тук идваме ние!

7. Изготвяне на рекламни материали за вашият бизнес

Тук няма крещяща нужда от подробни разяснения какво представлява изготвянето на реклама. Било то визитки, брошури, рекламни видеа, или различни томболи с награди, спектъра от услугите, с които можем да ви помогнем е огромен.

8.Създаване на уникално фирмено лого

Логото е лицето на вашата фирма. То е първото нещо, което се набива в погледа на обикновенния потребител. Всяка фирма, всеки бизнес има своят отлечителен белег, а именно УНИКАЛНОТО ЛОГО. Ако все още не сте се сдобили с такова ние ще изготвим за вас по наш, или по ваш измислен дизайн. Споменем ли трите ленти, или  ябълката няма да има човек, който да не се сети за кои фирми говорим.

Прочетете повече за създването на лого ТУК.

 

Надяваме се ,че сме ви били полезни и ,че ще откриете поне една от всички важни стъпки, които ви споделихме за полезна специално към вашият бизнес. Ако е така ни споделете с приятели и се свържете с нас за допълнителни пояснения спрямо, избраната от вас услуга.