MMotors | производител на еднофазни и трифазни асинхронни двигатели

1
143
Добави коментар
alexppp
alexppp

ММОТОРС е българска компания развиваща производствена дейност в четири подразделения:

1. Подразделение за производство на асинхронни електродвигатели с мощности от 0,04KW до 11KW вкл. високоенергийно ефективни електровигатели IE2 и IE3, специална серия електродвигатели за телфери.

2. Подразделение за производство на вентилатори. Тук се произвеждат – компактните вентилационни системи ЕКО-СВЕЖЕСТ, 18 серии вентилатори за баня, канални и центробежни вентилатори, осеви вентилатари за стенен монтаж, вентилатори за охлаждане на техника и ел.табла, прозоречни вентилатори, високотемпературни вентилатори за вграждане в отоплителни инсталации, вентилационни решетки.

3. Подразделение за производство на инфрачервени отоплителни панели.

4. Подразделение за производство на висококачествени алуминиеви детайли.

В резултат на непрекъснатото технологично обновяване, внедряването на нови производства и развойна дейност, използване на финасиране по европейски програми днес ММоторс е един от основните производители на електродвигатели и вентилатори в балканския регион. Продуктите с марка ММ се продават успешно в страните от Балканите, ЕС, Русия и Близкия изток.

Фирмената философия на ММОТОРС АД се основава на богатия търговски опит на нейните основни акционери. Основна мисия е създаването на качествен и достъпен продукт – европейско производство, конкурентен на водещите световни производители. Нашата цел е да затвърдим и разширим настоящите си пазарни позиции чрез качество, продуктово многообразие и достъпна цена.

Стратегията, която следваме за да постигнем тази цел включва внедряване на най добрите производствени и търговски практики, постоянни инвестиции в технологично обновяване и увеличаване на производителността на труда. Вярваме, че следвайки този курс фирмата ще утвърди позициите си на вътрешния и външните пазари и ще бъде предпочитан доставчик, предлагайки по-високо качество и конкурентни цени.

За да постигнем това ние поддържаме тясна връзка с нашите клиенти и дистрибутори. Нашите търговски представители са обучени да разбират и оценяват нуждите на клиентите ни както и да разработват и прилагат цялостни решения за покриване на нуждите на всеки индивидуален клиент.

ММоторс поддържа собствена национална дистрибуторска мрежа, което ни позволява да бъдем винаги близо да нашите търговски партньори.

Към Юни 2015г. ММоторс АД поддържа собствени офиси в следните държави: Обединеното кралство, Гърция, Малта, Русия, Канада, Eгипет

Към Юни 2015г. ММоторс АД има дистрибутори в следните държави: Сърбия, Полша, Унгария, Германия, Румъния, Литва, Латвия, Естония

Ние продължаваме да създаваме нови продукти. Всеки нов наш продукт е подчинен на основните ни цели:

1. Да пестим енергийните ресурси на планетата – чрез внедряване и производство ва високоенергийни продукти.

2. Да дадем своя принос за по чиста околна среда – чрез рециклиране на стари продукти използване на безвредни материали и спазване на екологичното законодателство.

3. Да подобрим начина на живот на нашите потребители. Ние разработваме и предлагаме продукти в областта на здравословния начин на живот.

ММОТОРС предлага сътрудничество на търговци, производители и инвеститори. Ние притежаваме творчески потенциал и производствен капацитет и можем да работим заедно за по добро бъдеще.