Астрологът Ивелина Пенчева предупреди: Днес се отваря небесната врата

1
78
Добави коментар
slavchev
slavchev

27-ят слънчев ден е посветен на Небето. Отваря се небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез небесните знаци, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

Стриктно да се съблюдават правилата за общуване между хората, съветва тя. „Смята се, че сте под контрола на Небето, затова в никакъв случай не трябва да се лъже. Не трябва да променяте жена си, а жената – мъжа си в този ден. Въобще сексуалните контакти и съпружеските обятия не се препоръчват, както не се препоръчват, когато се правят пред много хора, тъй като все едно днес ви наблюдават 1000 очи. В този ден трябва да се държите така, сякаш се намирате на нудистки плаж и всички ви контролират и ви следят. Не можете да пушите – това осквернява небето“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да правите разходки пеша, по-малко да стоите в затворени помещения.

Краката да се натоварват повече. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви боклуци, раздайте ги на бабите, на по-бедните. Ден също на размяната, която трябва да е еквивалентна, равностойна“, съветва астрологът.

„Не се препоръчва да се спускате под земята и в шахти, тунели, да копаете земята, гробове.

Не трябва да лъжете и да пушите в този ден, както нито да се бръснете, нито да се подстригвате. Ден за обмяна на парите. Противопоказна е измяната. Спете при вдигнати завеси“, добавя Ивелина Пенчева. „Храната трябва да бъде лека и разнообразна, течна и да не е сладка. Трябва да носите колкото може по-малко дрехи. Цветове на деня са светло синьо и златисто. Откажете се от зелени и кафяви тонове. Жените да не използват козметика. Всичко трябва да е естествено. Добре е да не се носят бижута“, съветва астрологът.

Източник: БЛИЦ