Няма такъв шок! Вижте Валентин Кулагин като нацепена батка с мускули и без грим (СНИМКИ)

1
764
Добави коментар
slavchev
slavchev

Уникални снимки показват грандиозната метаморфоза на гримьора на звездите и вицепрезидент на Къщата на „Вип Брадър“ – Валентин Кулагин.

Негов приятел от детството в Хасково разкри ексклузивно фотоси, на които ексцентричността на Кулагин все още не се е показала на бял свят, пише „Флагман“. В миналото Кулагин бил съвсем обикновен млад мъж, не само тренирал във фитнеса, но дори бил доста запален бодибилдър. Никой досега не е публикувал тези снимки.

„Това е Вальо преди интервенциите си, когато беше нормален мъж, а не сегашния гей. Той редовно тренираше, за да поддържа мъжествена форма“, каза аверът на Кулагин.

Валентин Кулагин като малък в живял и учил в родния град Хасково, там имал много приятели, твърди се, че излизал и с момичета. Първата му работа била в местен ресторант в студена кухня, преди много години, разбира се. „Последно, като се видяхме, той спазваше диети за отслабване, за да придобие сегашното си женско тяло. Искаше с нещо да изпъкне, да се откроява и постигна целта си. Един руски бизнесмен го издигна до това ниво, доста властен и богат.

Той е собственик и на някакъв голям салон за красота в Москва и Вальо замина за известно време там. Когато се върна, вече беше с идеята да учи в София Моден дизайн“,добавя приятелят на Кулагин. Валентин вече бил твърдо решил да тръгне по сегашния си път и започнал.

„Като се върна от Москва, не беше точно в този вид, защото се изискват повече години, докато се докара до това състояние. Но мисля че там руснакът му плати да се подложи на процедури за отслабване, защото се върна доста променен в това отношение. Върна се с много голямо самочувствие и разполагаше с много пари. Смени си компанията, приятелите и изобщо целия си начин на живот“, каза още приятелят на Валентин Кулагин от детството.

Източник: https://www.flagman.bg/Флагман