Сузанита: „Смятам да напусна скоро България!“

1
77
Добави коментар
slavchev
slavchev

„Смятам да напусна скоро България“. Тази бомба хвърли скандалната певица Сузанита на своите фенове.

Щерката на Орхан Мурад е категорична, че у нас не може да се развие достатъчно и затова желае да избяга от родината ни. „Съвсем скоро ще се махна!“ – заканва се Сузанита пред „България Днес“.

15-годишната изпълнителка смята, че зад граница може да пожъне огромни успехи за разлика от България. Скандалната певица вече е избрала мястото, където да се премести, но го пази в тайна. Заедно с нея ще замине и приятелят й.

Към момента Сузи си търси чуждестранен продуцент, който да я лансира и да й урежда участия зад граница.

Дъщерята на Орхан Мурад владее добре английски и езиковата бариерата няма да е проблем за нея. Младата изпълнителка не прекрачи прага на къщата на „ВИП брадър“, както трябваше да направи с цялото си семейство. В последния момент двете страни не успяха да се договорят и въпреки заснетите визитки за шоуто, участието й претърпя фиаско.

В същото време екстравагантната певица все повече замяза на истинска кифла. Въпреки скромните си години Сузанита наду устните си с хиалурон, както правят Николета Лозанова и много чалга певици. „Сложиха ми го без упойка. Дори не болеше“, разкрива за процедурата Сузанита.