Почивка в Дряново – Семеен Хотел Антик

1
76
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Семеен Хотел Антик, Дряново разполага с леглова база от 26 места. Хотел Антик разполага с самостоятелни стаи с отделен санитарен възел, студио безжичен интернет, климатик, кабелна телевизия, тераса, паркинг за гости. Разполага и с ресторант с капацитет 50 места.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 38лв. – 50% = 19лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка
Една закуска
Интернет
Паркинг
Курортна такса

Дряново се намира на границата между Великотърновска и Габровска област. Разположен е всред красивите и заоблени хълмове на Централен Предбалкан. На територията на общината е продължението на Микренските височини — скалистото варовито плато на Стражата, прорязано от причудливите проломи на реките Янтра и Дряновска река. Надморската височина варира от 180 до 640 м. Най-високото място тук е Балабана — над 620 м надморска височина.
Градът се намира на магистралното шосе Русе — Велико Търново — Габрово — Шипка — Стара Загора. Гара е на основната жп артерия, свързваща Северна и Южна България — Русе — Горна Оряховица — Дъбово — Подкова.
Градът е разположен на 20 км от Габрово, на 24 км от Велико Търново, на 17 км от възрожденския и резбарски център Трявна и на около 30 км от Севлиево и Горна Оряховица. Дряновската община заема площ от 272 кв. км. и е част от Габровска област. В землището на град Батановци се намира и село Гърня, което няма собствено землище.
Климатът в Дряновския район е умереноконтинентален. Зимата е снежна, но не много студена, а лятото — прохладно. Вятърът е рядък гостенин, защото целият район е скътан всред планински вериги, които го предпазват от силни течения.