Нумерология на числото 12 – дванадесет

1
146
Добави коментар
Didohotep
Didohotep

И макар че тройките са успешни, готови за сътрудничество и постигат успех в живота, то родените с дванадесетка никога не се отървават от безпокойството. И на всичко отгоре, страдат, че по този начин засягат близките си хора.

Раздира ги постоянното противоречие – стабилната и определена натура на единиците и постоянната промяна в мнението на двойките. Те са неуверени, променливи, решават всичко в последния момент. Започвайки работа, може да се откажат от нея. Но винаги са готови да се адаптират към всякакви обстоятелства.

Успех могат да постигнат в залеза на годините си, оставяйки зад гърба си неизброимо число проекти, започнати с ентусиазъм, но незавършени. 12 са идеалните изследователи, стига да има кой да завършва работата им. Бързо и често променят плановете си.

Затова никой не им вярва. Но тези хора харесват своя живот, имат добро здраве, сами се грижат за себе си, интересуват се от готвене, обичат да правят празници, имат добър вкус, интересуват се от философия и религия. Имат силата на единиците и вежливостта на двойките.

Символиката на числото 12 е страданието и безпокойството. Това е свързано и с жертвата и е възможно човека да бъде принесен в жертва заради планове или интриги на другите. Предубежденията и ревността у Вас привличат във Вашия живот нещастията. Тези слабости се предизвикват от страх за себе си.

Всичките Ви „врагове“ са отражение на Ваши вътрешни проблеми. Ако кладенеца е замърсен, време е да го почистим. Ако продължите да се поддавате на своите слабости, създавате си нови проблеми, още по неприятни от тези, които се опитвате да разрешите. Владейте се!