Кобо резервоари от полипропилен

1
149
Добави коментар
borislava.savovska

Резервоарите ни са предназначени за съхранение на : течности вискозни материали храни корозионни вещества химикали

Използват се за съхранение на гориво и киселини с определена концентрация. Резервоарите са изработени от безопасни за здравето материали. Полипропиленът, от който се изработват резервоарите е устойчив на механични повреди и е безопасен за околната среда. Резервоарите се изработват чрез заваряване с горещ въздух, като здравината на заварката (шевът) е по-голяма от здравината на материала, което от своя страна дава възможност да се разшири продуктовата гама и обхвата на тяхното приложение.

Поради тази причина резервоарите имат голямо приложение в : химическата промишленост селското стопанство хранително вкусовата промишленост винопроизводството

Изработка на резервоарът директно на мястото за монтаж, когато няма възможност да се внесе в помещението като готово изделие. Цилиндричните резервоари са изработени от полипропиленови листове с дебелина от 4 до 8мм. Произвеждат се в различни варианти – хоризонтални, вертикални, на стойка , на колела или по поръчка. Както правоъгълните резервоари така и тези могат да бъдат изработени с подвижен капак, допълнителни отвори, фланци с различни размери, автоматични вентили за контрол на нивото, стълби , дръжки и др. Когато се поръчват резервоари трябва да се уточни вида на съхраняваният материал, неговата концентрация, работна температура , приблизително тегло.