Автоасистанс, автосервиз на място и управление на фирмен автопарк, застраховки и ГТП

1
167
Добави коментар
Sunny_Auto
Sunny_Auto

КОИ СМЕ НИЕ?

СЪНИ АВТО АСИСТЪНС ЕООД е българска частна фирма специализирана в автоасистънс услуги, управление на фирмен автопарк (флийт мениджмънт) и застрахователни и финансови услуги. В дружеството работят експерти с над 15 годишен опит в управлението на една от най-големите фирми на Балканите за дистрибуция и търговия с авточасти,масла и добавки. Имаме опит и в управлението на голям фирмен автопарк с повече от 300 броя МПС – от леки до тежкотоварни превозни средства.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Без значение дали имате 1 или 200 автомобила, лични или служебни, нашата цел е да ви облекчим в ежедневната грижа за личния автомобил и фирмения автопарк. Поддържка от квалифицирани механици, прилагане на най-добрите практики и индивидуално и качествено обслужване на клиента. Така пестите време и усилия при поддръжката на автомобила и можете ежедневно да разчитате на него.

Услугата автоасистънс от врата до врата за частни и корпоративни клиенти. Състои се във вземане на автомобила от адреса на клиента в удобно за него време, извършване на необходимата сервизна поддръжка и връщането му обратно до адрес на клиента. Целта ни е да спестим време и усилия от страна на клиентите за досадното търсене на сервиз за обслужване на автомобилите им, търсене на части и смазочни материали (и евентуалната им подмяна при грешка, което е доста често срещано явление), безкрайно чакане на опашка за сезонната смяна на гумите или за задължителното преминаване на годишен технически преглед. Услугата е насочена към всички ангажирани хора, които не искат или не могат да напускат офиса или дома си, както и не искат да си изгубят уикенда за сервизиране на автомобила, а предпочитат да се концентрират върху по-важни и приятни за тях дейности.

предлагаме съдействие за изпращане на пътна помощ при аварирал на път автомобил и извозването му до избран сервиз. За аварирали на път тежкотоварни превозни средства имаме възможност да изпратим мобилен сервиз за отстраняване на аварията на място или за привеждане в движение на неизправното МПС и придвижването му на ход до сервиз.

Услугата е насочена към фирми със служебен автопарк, които не искат да наемат допълнителен персонал за поддръжката на превозните средства. На тях предлагаме комплексно обслужване на фирмените превозни средства за регулярно техническо обслужване, ремонтни дейности и преминаване през годишен технически преглед.  На всяко фирмено МПС се създава индивидуално досие, в което се следят всички необходими срокове за техническо обслужване и има архив на всички извършени сервизни дейности.

На корпоративните си клиенти предлагаме разсрочено плащане на поддръжката на фирменият автопарк, като за ползваните услуги през календарният месец се издава една обща фактура. По този начин намаляваме документооборота за счетоводството на клиента, облекчаваме паричният му поток и го правим по-предивидим. Отделно от това клиентите ни няма да откъсват от работният им процес техни служители и да ги ангажират с придвижването на превозните средства до и от сервиза.

Управлението на фирменият автопарк от външна фирма пести време и пари на корпоративните ни клиенти, като в същото време им гарантира, че превозните им средства са в изправно състояние.

Дружеството ни предлага на своите частни и корпоративни клиенти пълната гама застрахователни продукти на водещите застрахователни компании у нас – автозастраховки, имуществени застраховки, рискови застраховки и застраховки Живот, трудова злополука, обща отговорност към трети лица, медицински разноски при пътуване в чужбина и др.

Всички застраховки могат да бъдат сключени на място при клиента в удобно за него време и да бъдат заплатени в брой или по банков път. Ние се ангажираме да напомняме клиентите за наближаващо плащане на вноска по полица, както и за изтичащи полици.

Услугите ни в момента се предлагат в София и Пловдив като се предвижда разширяване на дейността ни и в други градове.