Тази мощна смес на баба Гина от село Лехчево лекува всяка болежка безотказно, рецептата се предава от няколко поколения

1
171
Добави коментар
slavchev
slavchev

Баба Гина Трифонова от село Лехчево споделя своята рецепта за здраве с готовност.

„Искам да помагам на хората, нека не се тормозят поне с болести“, казва баба Гина и разказва за една смес, която се прави в нейния род от доста поколения. На нея ѝ е била казана от нейната баба, тя пък я знаела от своята, предават от rabadu.com.

„Тази природна смес е страшно силна, няма човек, на който да не помогне“, твърди самата тя. И дава примери – болни са се отървали и от грип, и от пневмония. Изобщо сместа на баба Гина засилва неимоверно имунната система на организма. Както при повечето природни лекарства – прави се лесно. Трябва половин буркан мед, истински, а не захаросан, около 50 грама семена от коприва, два лимона, две глави лук и около 100 грама орехи, ако може да са млади.

Вижте и това: Какъв е цветът на урината: Oт цистит до рак. Важна информация за състоянието на организма

Орехите трябва да се нарежат на много ситно, може и направо да се намачкат в хаванче. Лукът се настъргва на ренде.

В купа поставете най-напред меда, после сока от двата лимона, настъргания лук, семената от копривата и накрая орехите. Цялата смес трябва да се разбърка много хубаво, да се прехвърли ч чист буркан и да се съхранява в хладилника. „Лекарство не съм видяла цял живот. Ще си харча парите по аптеките, то пък да не са ми много. Ям по 4-5 чаени лъжички от буркана половин час преди ядене. Това е. Няма да ви хване болест никога. Цялото село съм го лекувала с това чудо“, казва още засмяната баба Гина. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел.

И все пак от Ко4.бг ви съветваме преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина се консултирайте със своя лекар!