Кажи ми месеца на сватбата, да ти кажа колко щастие ще имаш

1
102
Добави коментар
slavchev
slavchev

Казали сте заветното „Да“ на избраника или избраницата на вашето сърце и вече рисувате перфектния сватбен ден във въображението си. Обмислихте ли добре, обаче, в кой месец ще се случи този важен ден?

Направете избора си внимателно, защото се оказва, че семейното щастие зависи от това в кой месец ще изберете да станете съпруг и съпруга.

Януари
За двойките, които се врекат във вечна вярност през януари, може да се окаже, че вечността е краткотрайна величина. Повечето младоженци споделят вярването, че „Само вълците се женят през януари“ и странят от перспективата за сватба в този месец.

Февруари
Този месец обещава продължителен брак и щастливо съжителство, изпълнено с любов за всички, които го изберат за своята сватба.

Март
Това е месец, който провокира радикални промени. Възможно е на новото семейство да му се наложи в близко бъдеще да напусне родината си, а един ден и потомството им да опита късмета си в чужбина.

Април
Този месец предвещава пъстро съжителство за младото семейство. Спокойствието и радостта ще отстъпват място на неблагополучията и сплетните и обратно.

Май
Вярванията за него са в двете крайности, добри или лоши. Добрите свързват месеца със зараждащата се пролет и изгряването на новия живот. От другата страна, обаче, стои популярна руска поговорка, според която оженилите се през май, ще се маят цял живот.

Юни
Този месец се свързва с благодатен и сладък живот, наситен със сполука и щастие за младото семейство.

Юли
Наподобява четвъртия месец от годината. Също, както при него, ще предложи на младоженците ежедневие, изпъстрено с разнообразни и противоречащи си емоции.

Август
Е обичайно свързван с отпускарско настроение. А стане ли дума за семеен живот, сватба в този летен месец ще даде началото на дълъг, хармоничен живот. Мъжът и жената ще си бъдат взаимна опора, в същото време децата ще имат истински приятели в лицето на мама и татко.

Септември
Може да бъде не само голямо вълнение за първокласниците, но и прекрасна поличба за всяка двойка, която вдигне сватба по това време на годината. Всичко лошо ще стои далеч от семейното огнище и вместо това ще царят сговор и спокойствие.

Октомври
Изобщо не е препоръчителен! Младата двойка ще бъде непрекъснато атакувана от несгоди и препятствия по пътя си.

Ноември
Това е точният месец за сватба за всички, които обичат да живеят пищно и бляскаво. Парите с лекота ще идват при тях.

Декември
Е месец, пълен с чудеса. На тези, които се венчаят тогава, ще донесе и чудото на един семеен живот, украсен с нежна любов и разбирателство.
sanovnik.at

loading…

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани