Хороскоп за днес – 28 септември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
149
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Ивавова за днес, петък – 28 септември 2018 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

В този ден има опасност от раздвоение на съзнанието. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Пороците ни дават възможност на странични хора и фактори да ни въздействат. Отнасяйте се много внимателно към всякакви идеи и съвети. Пречупвайте всичко получено и предложено през призмата на преосмислянето и личния си опит. Всяко предоверяване ще ви струва скъпо. Постойте край огън, това е единствената стихия, която човекът не може да замърси с мисли и действия. Мислете позитивно.

Телец 21 Апр – 21 Май

Неблагоприятен ден за всякакъв тип обвързвания, за сключване на брак, за любовни и делови предложения. Зад всяка покана и обаждане търсете умисъл, скрито намерение и цел. Точно днес не изневерявайте и не се срещайте с обвързани хора. Вероятни са издънки, а и партньорът може да се върне в неподходящ момент и да ви изненада. Ще ви бъдат задавани неудобни въпроси на срещите, които отивате. Подгответе се за удар под кръста. Жестовете и благотворителните ви инициативи няма да бъдат разбрани и отчетени правилно.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Символи на деня са паякът и неговите жертви. Няма друго положение или си в едната роля, или си в другата. В такъв ден не е препоръчително да правиш предложение или да се съгласяваш на такова. Не водете преговори, особено с хора, които усещате че доминират в ситуацията и ще е трудно да се справите с тях. Няма да ви се разминат прегрешенията, а може да ви поискат сметка и за добре свършената работа, която на някого или на нещо странично е навредила. На никого няма да може да угодите, ограничете контактите.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днес порокът е разпрострял пипалата си на всички нива. Някой ще опита за пръв път наркотик, друг ще прекали с алкохола и цигарите, а трети ще се обвърже с хора, които дълго ще го използват. Не „прилепвайте” към никого и нищо. Бъдете адекватни във всеки момент и не вярвайте на съмнителни обаждания. Доверете се на интуицията. Като лично оръжие на водните знаци тя ще ви предпази от капаните, които съзнанието не забелязва. Отнасяйте се много внимателно към всяка идея и не бързайте да приемате предложения.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Родените във втората декада ще попаднат в неприятно положение или направо ще влязат в златна клетка, от която няма измъкване. Екстрите, които днес ви обещават не си струват загубата на свободата на избора и личната инициатива. Вероятността да се попадне в капан е висока. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Останете където сте, не предприемайте рискови ходове, особено такива, които ще ви вържат на каишка, ще ви заробят с дългове или с неприятна връзка, от която няма да може да се измъкнете.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Денят се свързва с нравствената чистота. Ще успеете, ако тръгнете със светли и чисти помисли и не планирате действия в нечия вреда. Работете в градината на личния си интерес. Не допускайте странични хора до работната си програма, до плановете и амбициите си. Ден на плагиатите, може да влезете и в двете роли, да откраднете нечия идея или някой да се възползва от казаното и направеното от вас. Защитете работата си, особено ако е пред завършване и интересите към нея са големи. Ако действате внимателно ще спечелите.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Не водете преговори и не позволявайте да ви обвързват в зависимости. Ден на измами, внимавайте с алкохола и стимулантите. Тенденцията е предприетото в момента да обслужва задкулисни цели и интереси. Дори в момент, когато смятате, че работите за себе си, фактически вършите работата на друг. Денят носи и полет на творческата ни сила, но веднага ни смъкват на земята тези, от които зависим. Точно днес не преговаряйте за новите си договори, не правете и предложение за брак.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден на мрежата. Предлагат се тестове за наивници на всякаква възраст. Не се доверявайте на никого, контролирайте страстите и не започвайте нови инициативи. Предложеното днес ще ви вкара в капани, от които трудно ще се измъкнете. Може би и сами планирате ход, с който да вържете и преметнете някого и да спечелите облаги. Връзките са неравностойни. С голяма вероятност ще спечелят трети лица, за които дори не сте информирани или те се стремят да направляват живота ви без дори да го осъзнавате.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден на светлите краски, които прикриват тъмните намерения. Не водете преговори, не се обвързвайте с годежи и брак. Тенденцията е към неравностойни връзки, в които енергията ще тече само в една посока, парите ще изтичат към чужди джобове, а в отношенията ви ще се намесват странични хора и фактори. Очертава се компроматна атака. Внимавайте с кого и къде се срещате. Бъдете сигурни, че каквото и да разберете или да ви кажат днес ще съдържа голяма доза илюзия и измама. Увеличете дистанциите.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес ще постигнете много, ако стоите далече от тези, които по някакъв начин биха ви навредили и провокирали. Работете на свой терен, опитайте да продадете продукта на труда си без посредници. Търсете начин да се измъкнете от зависимости, да изплатите заеми и кредити. Не взимайте нови, не се обвързвайте на никаква цена. Съдбата ще ви даде възможност да се измъкнете от неприятна ситуация, в момент когато другите затъват и си причиняват вреди. Ще ви хрумнат печеливши идеи, за които не ви трябват съавтори и консултанти.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Родените във втората декада да стоят далече от хора в нетрезво състояние и сами да не посягат към алкохола и стимулантите. Старайте се да запазите съзнанието си трезво, да не приспивате инстинктите, защото в този ден и най-малката слабост, която проявим ще се използва. Ще се изпробват нови машинации и трикове, с които да се зарибят околните, да се използва силата на колектива и електората. Ден на мрежата, паяците са тръгнали на лов за наивници. Не се обвързвайте с никого, не сключвайте брак и нови договори.

Риби 20 Фев – 20 Мар

В този ден има опасност от раздвоение на съзнанието. Внимавайте с опиати и отрови. Всичко, което се случва и ни се предлага е маскировка и камуфлаж, зад който прозират намерения за измама и ограбване. Ако се доверите на интуицията ще успеете да надхитрите хитреците, да финтирате ловците и да се сдобиете с улова им. Отношенията са неравностойни, лъже се на едро и дребно. Не вярвайте на думи и сълзи. Добре пресмятайте ходовете си и по възможност работете самостоятелно. Не делете работа и пари с никого.