Висок клас уиски ще бъде презентирано в София :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
182
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

На 11 октомври ще се проведе второто издание на дегустацията на високоалкохолни крафт напитки от най-висока класа „Чист.Зрял.Малц – Craft Spirits Taste“ в София. Организатори са DiVino и Cine Grand. Дегустацията е с фокус върху аромата, вкуса и произхода на всяка от тези изключителни напитки. Тя ще се проведе в Cine Grand, Park Center от 16 до 22 ч. На нея ще може да се опитат несравними образци: премиум уиски от Шотландия, Ирландия, САЩ, Япония дори и от Италия; огнено-кадифени арманяк и коняк от родината им Франция и джин с върховно качество от Япония, Франция и Холандия. Също така и коктейли на основата на тези занаятчийски (или крафт) напитки. Входът е 15 лв.

Родени от страстта на независими производители, крафт напитките са базирани на качеството. Те са удоволствие и преживяване, вдъхновено от идеите за мястото на произход, традиционните методи на производство и новаторския подход към чистотата и експресията на аромати и вкусове. Ето кои са производителите в тазгодишния Чист.Зрял.Малц – Craft Spirits Taste, чиито продукти публикате ще има възможността да опита:

Уиски Стар свят

♦Шотландия

Arran

BenRiach

Benromach

GlenDronach

Glenglassaugh

Kilchoman

♦Ирландия

Teeling

Уиски Нов свят

♦САЩ

Koval

The Exceptional

♦Япония

Mars

Независими бутилиращи компании на сингъл малц скоч уиски

♦Шотландия: Gordon, MacPhail

♦Италия: Samaroli

Коняк

♦Франция: Delamain

Арманяк

♦Франция: Darroze

Джин

♦Япония: Ki No Bi

♦Франция: Citadelle

♦Холандия: Rutte