Скаути на „Ливърпул“ наблюдават трансферната цел на „Манчестър Юнайтед“ Сергей Милинкович-Савич

2
382
Добави коментар

Сергей Милинкович-Савич

Според последната информация в британските медии, Сергей Милинкович-Савич е отбелязал гол пред очите на трима скаути от „Висшата лига“ преди седмица.

Сърбинът отдавна представлява интерес за водещите клубове като един от изявените полузащитници в „Серия А“, като се появиха слухове, че „Манчестър Юнайтед“ са отправили запитване към „орлите“ през изминалото лято дали Милинкович-Савич е наличен за трансфер.

Смята се, че Жозе Моуриньо е голям фен на Сергей Милинкович-Савич, който отбеляза първия си гол за сезона с мощен удар с глава при победата над „Дженоа“ с 4:1.

Английският вестник „Дъ Мирър“ твърди, че делегация на „Ливърпул“ е била част от скаутите, наблюдавали на живо Милинкович-Савич срещу „Дженоа“.

„Лацио“ обявиха цена от 70 милиона паунда през лятото за всички отбори, които желаят сръбския национал, като отборът от „Серия А“ е в комфортна позиция, тъй като договорът на 23-годишния футболист изтича през 2022-а година.

Клубовете от Англия трябва да предложат значителна трансферна сума, за да привлекат Милинкович-Савич в „Премиършип“, но Пеп Гуардиола отчаяно се нуждае от нов полузащитник, ако се вярва на слуховете.

Плановете на Гуардиола през лятото бяха провалени от трансфера на Жоржиньо в „Челси“, така че сега „Манчестър Сити“ търсят подходяща алтернатива.

„Тотнъм“ не привлякоха нито едно ново лице през последния трансферен прозорец, но ще им бъде трудно да се преборят с финансовата мощ на „Сити“ и „Ливърпул“, ако решат да се включат в борбата за Милинкович-Савич.

„Лацио“ са уверени, че Сергей Милинкович-Савич ще удължи сегашния си договор, което ще увеличи отново цената му.

Сергей Милинкович-Савич беше трансферна цел на „Ливърпул“ още през лятото на 2017-а година: http://90soccerstreet.com/index.php?topic=756.msg813#msg813

В същото време се появиха слухове, че Юрген Клоп желае да привлече звезда на „Арсенал“ на „Анфийлд“: http://otbor.bg/zvezdata-na-arsenal-aarn-ramzi-v-polezrenieto-na-livrpul-sled-oferta-prez-lyatoto