Бейби Груп – Календар за 2019 година

1
303
Добави коментар
seowebdesing
seowebdesing

Независимо дали сме в офиса или вкъщи не можем без поне един стенен календар, който да виси на стената. Много често обаче се сещаме за календарите, когато вече са останали единични бройки или фото студиото е препълнено с поръчки за новата година. Поради тази причина е хубаво, да планирате изработката на календари още октомври или ноември. Така ще можете съвсем на време да подготвите календарите за подаръци, както и да окачите тези за вкъщи още преди да е дошъл 1-ви януари. Планираните неща винаги са по-приятни, така че нека да разгледаме какви типове календари за 2019 г. може да поръчате за изработка.

Какво задължително трябва да има един календар?

Календарите освен че ни помагат да следим дните от седмицата и датите служат и за известяване. Най-удобно е когато календарът има отбелязани:

Всички празници, както и всички почивни дни. Много често, когато се ориентираме как да си планираме почивката, първият ни поглед е отправен към календара на стената. Ако обаче на него няма отбелязани в различен цвят почивните дни и официалните празници, започва едно чудене и суетене, което в противен случай лесно би било избегнато;
Именните дни – макар и да няма как на стенните календари да са отпечатани всички рождени дни на приятели и познати, има как, да са напечатани именните дни. Така със сигурност няма да забравим да поздравим някого за празника му;
Друга много често срещана практика е на календара да се отбелязват фазите на луната – пълнолуние и новолуние. Има дори и календари, на които са отбелязани слънчевите затъмнения. Не е нужно да се запалени любители за звездите и планетите, за да ви прави впечатление, кога колко е голяма луната;
В различни цветове може да са написани номерата на седмиците в годината, което също много улеснява различни видове организации;
Когато става въпрос за многолистни календари, на страницата на даден месец е прието да има в по-малък формат предния и следващия месец, за да може да се виждат бързо при нужда от справка.

Хубаво е цифрите на календара да са големи, за да може да се вижда от края на стаята, където ще е окачен. Освен това цветовете не трябва да са прекалено натрапващи се, за да не дразнят погледа и вместо функционален, той да се окаже непотребен и свален от стената. Също така не е прието и всички цифри да са в червен цвят, обикновено червеното се запазва за почивните дни и официалните празници. Естествено, не е хубаво и цветовете да са прекалено бледи, за да може без усилие да се забелязва.

Какви календари можете да си поръчате за изработка и на кого да ги подарите?

Календарите могат да бъдат най-различни видове и да изобразяват разнородни неща. Внимание привличат календарите с големи, красиви картини, пейзажи или пък снимки на познати лица. Картините могат да са фотографии на любими места, любими герои, музикални групи, коли, дори храна. Различните полове симпатизират на различни неща и вниманието им се привлича от различни изображения. Мъжете, примерно, предпочитат на календарите да има някой модел кола или някакъв вид механика. Жените, от друга страна, се радват на календари с природни забележителности, сгради, животни или цветя. Всяка дама би оценила красив букет, който да стои закачен на стената в кухнята ѝ, затова и календарите с цветя са толкова разпространени.

Историческите календари пък са прекрасен подарък за хора, запалени по историята или фокусирани върху националната символика. Освен това националните забележителност винаги са били повод за гордост и ако картина на дадено историческо място или сцена от събитие, се закачи на стената под формата на календар, то със сигурност ще привлича положителни погледи. Исторически календар за 2019 г. е добър подарък и за хора, които живеят извън страната или често пътуват и им липсва родината.

Ако ще подарявате календар на роднина или близък можете да поръчате изработка на календар с ваша снимка. Естествено, снимката трябва да е с добро качество, за да може цветовете на календара да излязат наситени. Такива календари могат да се изработят със снимки на всичко, включително сватбени снимки, детски или просто на любимите хора. Детските календари за ничия изненада, са строго съобразени с детските филмчета и приказки. Най-често можете да видите Рапунцел, Елза и Яна, Колите, Мечо Пух или някой от героите на Марвел. Те са снабдени със специално място до шарената картинка, така че на един календар има снимка на детето и на любимия му герой. Повечето родители оставят децата сами да изберат снимката на която се харесват, както и кой точно анимационен герой да е изобразен до нея.  Това е прекрасна идея за подарък на роднини, които живеят далеко. Така ще могат да се радват на детето, дори без то да е покрай тях.

Много компании избират работните календарите за фирмен подарък за новата година, точно защото е функционален подарък и всеки има нужда от календар. Служителите винаги биха се зарадвали на подарък, който могат да използват. Календарите със снимка са много добър подарък и за компании и фирми, които наблягат на екипната работа. Винаги е стимулиращо да се избере снимка на служителите от някой тийм билдинг, където екипът е бил сплотен и успешен. Работните календари са и много добра реклама, ако се подаряват на лоялни клиенти или на търговски представители. Много често виждаме в кварталните магазини, фирмени календари на любимите ни марки. На самия календар може да има изобразено логото или бранда на компанията, да е изписано мотото или да е снимана дори сградата на компанията, особено ако тя се отличава с нещо запомнящо се. Много компании влагат на календарите си с дребен шрифт адреса на компанията, както и телефон или мейл. По този начин календара се превръща и във визитка, която е с по-големи размери. Така фирмен и рекламен календар могат да бъдат едно и също нещо, стига да са изработени качествено и да си личи ясно идеята. А, какво по-хубаво от една целогодишна ненатрапваща се реклама?

Поръчката на календар за 2019 от рано е умен ход, който ще ви помогне да планирате по-добре коледните и новогодишните подаръци независимо дали става въпрос за фирма, голяма компания или просто детски календари за подаръци за баба и дядо. Да се предвиди времето и да се помисли за тези неща на време е решение, което може драстично да намали стреса от празниците. Съответно и нашите календари са атрактивни и качествено изработени, така че спокойно можете да ни се доверите да изработим подаръците ви.