Worlds 2018 Pick’em

1
181
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Изберете вашите фаворити и спечелете страхотни награди

Изберете вашите фаворите и участвайте в Pick’em предизвикалтеството, което може да ви осигури една от най-популярните колекции от скинове. 

Изправете се лице в лице с приятелите си, водещите и изобщо цялото League of Legends общество и вижте кой ще познае най-много мачове и ще събере най-много точки. Ако посочените от вас отбори спечелят, това може да ви донесе страхотни и ексклузивни за тазгодишното издание на Световното първенство по League of Legends награди.

Pick’em предизвикателството ще бъде активно за груповата фаза и директните елимицациите, а всеки етап ще има съответна мисия в играта.

Group Stage: Мисията и предположенията ви за победители в групите ще са достъпни от 7 октомври, 19:00 часа. Мисията трябва да бъде завършена преди началото на груповата фаза на 10 октомври, 10:00 часа наше време.
Knockout Stage: Мисията и вашите предположения ще бъдат достъпни от 17 октомври, 23:00 часа. Мисията трябва да бъде завършена преди елиминационната фаза, която ще започне на 20 октомври, 6:00 часа наше време.

Времето в което ще можете да изберете вашите фаворити за Pick’em предизвикателството тази година ще бъде много кратко, затова не се бавете с изборът им.

Награди:

Pick’em Poro икони

Две нови Поро иконки ще бъдат достъпни за спечелване. Първата икона за участие ще можете да спечелите като завършите мисията за груповата фаза на Pick’em-a. Втората ще може да спечелите ако отбележите поне 34 точки в състезанието, името на иконката е Worlds Wizard Pick’em Poro summoner icon. 

Worlds Tokens

След завършването на мисията за елиминационната фаза, ще получите 10 токена, които може да използвате в специалният магазин на първенството. Повече информация относно това може да прочетете в тази тема.

Ultimate Skins

Специалната изненада тук е, че ако успеете да познаете всяка една среща ще бъдете възнаградени с всички Ultimate скинове в играта: Elementalist Lux, Pulsefire Ezreal, Spirit Guard Udyr, DJ Sona, and Gun Goddess Miss Fortune.

Отидете на pickem.lolesports.com или влезте в Лигата и проверете мисиите си на 7 октомври, за да се включите в груповата фаза и не забравяйте да се върнете за избирането на Knockout Stage на 17 октомври!

Източник: eune.leagueoflegends.com