ЦСКА победи „Септември“ с 3:0 :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
247
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

ЦСКА не срещна съпротива и проблеми в мача от 11-ия кръг на Първа професионална лига срещу „Септември“ и победи с класическото 3:0. Срещата бе първа след загубата на „червените“ в дербито срещу „Левски“.

Така тимът от стадион „Българска армия“ събра в актива си 25 точки, колкото в момента имат и „сините“, които са с мач по-малко. Така ЦСКА отново е на първо място в класирането, поне докато преките съперници – „Левски“ и „Лудогорец“ не изиграят мачовете си от кръга.

„Септември“ пък записа осма поредна загуба в елита и девета за сезона. Тимът е на предпоследно място в класирането.

Възпитаниците на Нестор Ел Маестро започнаха по-уверено мача, но до 37-ата минута така и не успяха да намерят пътя до противниковата врата. Тогава след единоборство в наказателното поле на „Септември“ реферът Георги Давидов отсъди нарушение на Иван Стоянов срещу Мауридес и посочи бялата точка. Бразилецът сам се нагърби със задачата да стреля и направи резултата 1:0.

През второто полувреме играчите на ЦСКА продължиха да доминират. Това доведе до още два гола. Тиаго бе точен в 65-ата минута, след майсторски пас от резервата Али Соу.

Станислав Манолев направи резултата класически в добавеното време. Той се разписа от пряк свободен удар в 93-ата минута.