Масажор за врат и рамене NECK MASSAGER II CASADA

1
191
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Масажор за врат и рамене NECK MASSAGER II CASADA

 
 
0 отзива / Напишете отзив

Цена

249,00лв

Бърза поръчка

Добави в „Желани“
Добави за сравняване

Описание

Масажор за врат и рамене NECK MASSAGER II CASADA CMK-146

    Масажора за врат и рамене NECK MASSAGER II CASADA CMK-146 е идеален за отпускане на тази натоварена за много хора област, след дългият динамичен ден. Уреда е разработнен специално за тази проблемна част от тялото. Той комбинира техники за масажиране със загряваща функция, предназначени за ефикасно справяне със зоните, които ни болят, вследствие например от дълги часове работа на бюро , пред компютъра, от неудобна поза на спане или при простуда. NECK MASSAGER II CASADA CMK-146 разполага с функция за смяна на посоките на масажните глави и приятен нийдинг (разтриващ) масаж. В комплекта на уреда има включен и адаптор за автомобил, което ви позовлява да се получите приятен и релаксиращ масаж където и когато пожелаете. NECK MASSAGER II CASADA CMK-146 е лесен за употреба и удобен за съхранение.

 

 

Характеристики на масажора за врат и рамене CASADA CMK-146:

Мощност: 24 W

Захранване:  230V, 50 Hz

Адаптор за автомобил: 12V

Модел: Neck Massager II

Масажор за врат и рамене

Приятен и отпускащ масаж

Бутон за включване и изключчване

Бутон за функция за загряване

Функция за смяна на посоките на масажните глави

Нийдинг (разтриващ) масаж

Автоматичен таймер за изключване след 15 минути масаж

Адаптора за автомобил ви позволява да вземете масажора заедно с вас дори когато сте на път

Стимулира кръвообращението и отпуска проблемните области на раменете и врата

Лесен за употреба и удобен за съхранение

Размери: 41 x 52 х 15,5 см

Тегло: 1,5 кг

Гаранция: 24 месеца!

 

Casada GmbH е един от световно известните немски производители на продукти за укрепване на здравето и поддържане на добра физическа форма чрез масаж в домашни условия. Седалището на фирмата се намира в Падерборн – Германия, но продуктите й са добре приети на пазарите из целия свят. За реализацията на своите идеи и по-специално „завладяването” на пазарите извън границите на Германия, Casada разчита и на бизнес партньори, които са с доказан авторитет в своите страни и чиито амбиции са не по-малки от нейните. Има представителства в повече от 55 страни по света, сред които страни в Европа, Азия, Америка и др.  
Големият успех на компанията затвърждава и фактът, че всяко четвърто продадено масажно кресло в света, е на марката Casada. При разработването на продуктите си Casada се основава на един прост принцип: само най-доброто е достатъчно добро!