Масажни чехли за рефлексотерапия с естествени камъни CASADA – №42-44

1
108
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Масажни чехли за рефлексотерапия с естествени камъни CASADA – №42-44

 
 
0 отзива / Напишете отзив

Цена

69,00лв

Бърза поръчка

Добави в „Желани“
Добави за сравняване

Описание

Масажни чехли за рефлексотерапия с естествени камъни CASADA №42-44 CS-310

    Масажните чехли за рефлексотерапия с естествени камъни CASADA CS-310 ще релаксират и обновят жизнените сили във вашето тяло след дългият и натоварен ден. Рефлексотерапията е безопасен и естествен метод използван в Китай още преди повече от 5000 години, който помага на тялото да се освободи от токсините, освобождава мускулното напрежение и насърчава оздравителните процеси. Основава се на принципите на китайската акупунктура, според която съществуват определени „рефлексни точки“ на дланите и ходилата, които съответстват на вътрешните органи и други части на тялото. Прилагането на натиск върху тези рефлексогенни зони се смята за част от лечебния процес – стимулира енергийния поток в тялото, подобрява функционирането на нервната система и кръвоснабдяването, освобождава напрежението и подпомага работата на органите. Рефлексотерапията на масажните чехли се осъществява с помощта на естествени камъни, които са мощно средство за релаксация, възстановяване на емоционалния баланс и облекчаване на мускулното напрежение. Масажиращите чехли на CASADA CS-310 са изработени от 100% естествени материали. С помощта на органични смоли, върху дървена подметка са поставени общо 54 естествени камъка от нефрит, яспис и магнетит.

 

Нефритът притежава изключителен вискозитет, задържа топлина и излъчва инфрачервени лъчи. В състава му влизат калциев, магнезиев и железен силикат. От древни времена е използван като средство за лекуване на различни заболявания. Нефритът е отлично средство срещу главоболие, световъртеж, атеросклероза, инсулти и очни заболявания. Той премахва зъбобола, болките в бъбреците, нормализира работата на сърдечно-съдовата и пикочно-половата система. Прекрасно се справя с нервни заболявания, извежда от депресия и действа успокояващо. Подпомага възстановяването на кръвообращението и костния мозък. Камъкът е идеален заместител на топли и подгряващи компреси.

 

Ясписът е минерал със смесен състав и съчетава в себе си лечебните свойства на няколко камъка. Използван е от алхимиците и древните лечители за третиране на гинекологични заболявания, профилактика на заболявания на храносмилателната система и пикочните пътища, подпомагал е бъдещи майки по време на бременност. Благотворно се повлияват от яспис също бъбречни заболявания, треска, епилепсия, зъбобол, проблеми с паметта, нарушена концентрация и хронично безсъние. Той е в състояние да стимулира сърдечно-съдовата система, да повишава кръвното налягане и да укрепва дейността на жлезите с вътрешна секреция. Според даоистките вярвания, ясписът е „камъкът на живота“, защото подсилва физическото тяло на собственика си и удължава живота.

 

Магнетитът е феромагнитен минерал, един от няколкото оксиди на желязото и част от групата на шпинелите. Магнитната терапия се прилага при ставни заболявания, за лечение на зъбобол, главоболие и мигрена, за подобряване на кръвообращението, укрепване на мускулите и костите, намаляване на стреса и освобождаване на напрежението, подобряване на съня, лечение на разширени вени, намаляване на менструални болки, изчистване на токсините от организма. В съвременната медицина магнетитът се използва за лечение на вегетативната нервна система и за подобряване на нервната регулация на организма. Той оказва противовъзпалително действие, ускорява регенерацията на тъканите при трофически язви, рани, фрактури, при последиците от изгаряния, има обезболяващо действие.

 

 

Характеристики на масажните чехли CASADA CS-310:

Производител: CASADA (Германия)

Модел: CS-310

Масажни чехли за рефлексотерапия с естествени камъни

Материал: Дърво, смола и естествени камъни

Комплект 2 броя масажни чехли (лява и дясна)

Осъществяват рефлексотерапия (натиск върху „рефлексните точки“ на ходилата) чрез естествени камъни

Размер на чехлите: XL / №42-44

3 вида естествени камъни: нефрит, яспис и магнетит

Брой камъни: 54

Имат отпускащ ефект върху тялото

Облекчават главоболието

Осигуряват здравословен сън

Подпомагат отстраняването на токсините

Повишават имунитета

Намаляват чувствителността към стрес

Повлияват благоприятно периферната и централната нервна система

Облекчават умората и увеличават мускулния тонус

Ускоряват метаболитните процеси в тялото

Забавят процеса на стареене

*Цветове: бежови, гладки черни, грапави черни, червени (попитайте за желаният от вас цвят!)

Тегло: 1 kg

 

Casada GmbH е един от световно известните немски производители на продукти за укрепване на здравето и поддържане на добра физическа форма чрез масаж в домашни условия. Седалището на фирмата се намира в Падерборн – Германия, но продуктите й са добре приети на пазарите из целия свят. За реализацията на своите идеи и по-специално „завладяването” на пазарите извън границите на Германия, Casada разчита и на бизнес партньори, които са с доказан авторитет в своите страни и чиито амбиции са не по-малки от нейните. Има представителства в повече от 55 страни по света, сред които страни в Европа, Азия, Америка и др.  
Големият успех на компанията затвърждава и фактът, че всяко четвърто продадено масажно кресло в света, е на марката Casada. При разработването на продуктите си Casada се основава на един прост принцип: само най-доброто е достатъчно добро!