Изтървала си му края с най-добрия си приятел и вече съжаляваш за това? Нещата не са толкова страшни, стига да…

1
155
Добави коментар
slavchev
slavchev

Правила си cекс с най-добрия си приятел и сега не знаеш как да продължиш? Вече сме достатъчно големи, за да знаем, че не всички истории завършват с щастлив край. А животът съвсем не прилича на филма Friends with benefits с Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк.

Но какво би станало, ако мнозина от нас все още живеят с илюзията, че cексът с приятел непременно ще прерасне в любов? От всички страни веднага ще започнат да ти крещят, че между мъжа и жената не може да има приятелство. И дори между вас да не е имало чувства, вие все пак сте преспали. Или ти си влюбена, или той. Трети вариант обществото не приема. Дългото сте се борили със стереотипите, но напразно!

Какво ще стане, ако?

Понякога няма смисъл да се опитваш да промениш мнението на околните. Ходите заедно на кино, сядате на по чашка в бара и не търсите сериозни отношения. Вие сте напълно нормални, просто нямате нужда да сте заедно като двойка!

Общите ви приятели, вашите родители и сервитьорът от заведението, което често посещавате, не спират да повтарят колко сладка двойка сте. А вие изобщо не сте заедно! И ето че поредната ви петъчна среща с бутилка вино завършва с неочакван край. Приглушена светлина, бяло вино и той! Без бельо!

Ужас! Правихте cекс !

Всички топли отношения се градят върху симпатии. Освен общите интереси, приятелството предполага доверие и подкрепа. А тези признаци са характерни и за любовните отношения. Както, между другото, и за cекса .

И вече имаш 3 от 3. Звъниш му, когато няма кой да ти смени крушката. Той ти се обажда, когато се нуждае от съвет. Всичко си е както преди. Само че вече всяка ваша среща завършва в леглото. Класическата схема на отношенията, не е ли така? Само че тук няма деца, нито свидетелство за брак. Ако, разбира се, някой от двама ви не реши да прецака всичко.

Важно е да поговорите

Ако не сте си чужди и знаете всичко един за друг, няма да ви е трудно да обсъдите и тази тема. Най-добре е това да се случи преди да се отдадете на интимни ласки. Но разговорът може да бъде отложен и за следващата сутрин. Много е важно да не се преструвате, че нищо не се е случило! На първо място, това е несериозно. И на второ, отричането на очевидните неща може да сложи край на дружбата ви. А тук не става въпрос за непознат човек от бара, а за твоят приятел!

Пред вас стои сложна задача. И двамата трябва да сте наясно, че имате еднакви очаквания към неочаквания развой на приятелството си. Това ще ви помогне изключително много да избегнете неловките моменти. За да не си повтаряте непрекъснато „ние не сме двойка“, просто си говорете откровено. Ако и двамата не сте готови за връзка, можете спокойно да продължите да действате по удобния сценарий.

А може ли още?

Разбира се, че може! Само трябва да си обещаеш, че няма да се влюбваш и няма да се напиваш с бъдещата му приятелка, за да го измъкнеш под носа й.

Тънката граница между „правим cекс “ и „излизаме заедно“

Няма нищо срамно в това да не искаш да имате връзка. В крайна сметка, никой не те принуждава да се омъжваш за всеки, с когото си била интимна. А да не правиш cекс е вредно за здравето.

Можете да обядвате заедно и да гледате новите филми на „Марвел“. А от киното – направо в дома му.

Психологически вие сте близки от дълго време, сега сте близки и физически. Но нищо не се е променило. Главното е да не се объркате какви сте си всъщност и да не изпадате в истерии. Защото неоснователните ти твърдения (както в една връзка) или обиди могат да го отблъснат. Понякога отсъствието на ревнивото момиченце е много полезно.

Благодаря ви, свободни сте!

Ако нещата се случват по план, един ден всичко ще свърши. Ти ще се запознаеш с „мъжа на живота си“, той ще намери „единствената“ и всичко ще си дойде на мястото. Вече няма да е нужно да се притесняваш как да се държиш на сутринта и ще дойде време да изхвърлиш четката му за зъби от банята. Без скандали и кавги.

Cексът е само cекс . А приятелството е много повече от любимото ти тъмно малцово уиски. /jenata.blitz.bg

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани