Студено пресовани – директни сокове | Healty

1
102
Добави коментар
okinawa
okinawa

КОИ СМЕ НИЕ?

Годината е 1992-ра и едно обикновено българско семейство решава да започне свой малък собствен бизнес. Нашият баща решава да се възползва от това, което слънцето и земята раждат по най-съвършен и прост начин. Това, което е едновременно вкусно и неизменно важно за организма ни. Това, което единствено родната почва под краката ни е способна да създаде, като ѝ е необходимо само малко внимание и време. Плодовете.

 

Нашият баща, започнал от няколко овощни дръвчета през 90-те, днес няма как да не се горде с градините обработваема и плодородна земя в подножието на Родопите, която е сърцето на соковете, които създаваме. На тази огромна площ отглеждаме ябълки, череши, праскови, сливи, ягоди, а от няколко години навлизаме и в света на зеленчуците с немалко насаждения с домати.

 

С годините все повече осъзнавахме, че нещо липсва, че това, което правим с толкова любов и себераздаване трябва да добие някакъв завършен вид. Усетихме нуждата да материализираме любовта си към плодовете и земята в продукт, марка, име. Име, което да кодира в себе си нашите идеи и мечти, за които работим ежедневно. Така стигнахме до решението да завършим цикъла на производство и да създадем фабрика за студенопресован сок.

Нашите градини са в преход към биологично производство. В продължение на две години те се отглеждат по биологичен начин и само след година ще получим официален серитификат за биопроизводител.

Така се ражда Healty – натурален, студенопресован и възможно най-истински. Продукт на дългогодишни традиции в отглеждането на плодове, резултат от специалното ни отношение към земята и нейните тайни. Здравословен и неотменим спътник във вашия ден.