Битумни хидроизолации Bituver – Битумна хидроизолация, PVC хидроизолация и течна хидроизолация, покриви и основи

1
203
Добави коментар
atti
atti

Bituver S.p.A. е  част от мултинационалния концерн SAINT GOBAIN – лидер в производството на  стъкло,  топло, шумо  и хидроизолационни материали.

Bituver S.p.A. предлага богата гама от битумни хидроизолационни мембрани от всякакъв клас – еластомерни мембрани от SBS модифициран битум с изключителна еластичност и студоустойчивост; еластомерни мембрани от APP модифициран битум с голяма здравина, еластичност и устойчивост на атмосферни влияния; пластомерни мембрани от APP модифициран битум – икономични и универсални; мембрани със зърнеста минерална посипка;  мембрани, каширани с медно и алуминиево фолио. Произвеждат се с дебелини 3, 4 и 5 мм, армирани със стъкло, полиестер, стъкло и полиестер, както и двойно армирани с полиестер и специална трислойна армировка.

Като допълнение към рулонната хидроизолация или за самостоятелно приложение са разработени и течни хидроизолационни продукти – битумен грунд, течна еластомерна мембрана за компрометирани хидроизолации, студено приложим асфалт, водоемулсионен битумен мастик и блокове окислен битум.

В Bituver S.p.A. се провеждат редица прецизни тестове, които се извършват както за компонентите, влагани в мембраните, така и за съвместимостта им в крайния продукт. Такива тестове се провеждат както по отношение на механичното поведение на армиращите материали, така и за тези, формиращи финишното покритие.

Гарантираните характеристики на продуктите са на базата на постоянен качествен контрол върху материалите и готовите изделия.

Фирмата притежава Сертификат  за контрол на  качеството на производство  1370-CPD-0050,    издаден  от  Bureau  Veritas  Italia S.p.A. Сертификатът удостоверява качество в съответствие с Европейска директива 89/106/СЕЕ и Европейски технически стандарти ЕN13707-EN13969-EN14695.

 

Нашите най-добри цени и промоции може да видите тук