Pure XS For Her, новият дамски аромат от Paco Rabanne

1
207
Добави коментар
svetla58
svetla58

Paco Rabanne, excess като манифест

“Подбуждайки преживяванията си до лимита, можем да променим сетивата на ума си.”
Paco Rabanne, 1967

Свързан с времето, в което живее, но свободен от него. Нарушаване на правилата: това е задължително за Paco Rabanne, мечтателят-създател, който разтърси Haute Couture от дрямката на 60-те, като изобрети радикално модерен иконоборчески стил. Всичко започва през 1966 г. с първата колекция от “12 рокли, неподходящи за носене от съвременни материали”, в пайети, алуминий и родоид. Революция! През цялата си кариера той експериментира с новаторски форми и материали, включително метал, които превръща във “втора кожа”. Прекомерно, нали?

Днес ние, представителите на Paco Rabanne, прегръщаме идеята за прекомерност. Дори още повече, ние я търсим. Ние експериментираме и измисляме как да разчупим границите. Ние сме смели и дръзки. Без да се взимаме прекалено на сериозно. Променете нещата!

XS, Black XS, excess като изживяване

С линията XS, Paco Rabanne провокира на максимум. Винаги го свързваме с хумора. През 1993 г. XS си проправи път, без табута, ознаменувайки сексуалното желание. Еротичната телевизионна кампания е създадена от Емир Кустурица. Дървесен, мъжки аромат с интензивна чувственост. Флакон, трансформиран от култовата запалка. Силата на пламъка.

С Black XS през 2005 г., а след това и Black XS for her през 2007 г., духът на рока оживява. В излишък. За поколението със свободен дух, без компромиси. За него, диви гори, подправени с пралина. За нея – опияняваща роза, пропита от черна ванилия. Радикален чар.

Pure XS, excess в най-чистото му състояние

2017 – с Pure XS, Paco Rabanne обявява завръщането към секса и еротиката. Чистата фантазия се е превърнала в истинска, въплътена в смайващ секси наследник. Неговият най-очевиден талант: да кара момичетата да полудяват, но никога не ги допуска твърде близо.

Ароматът? Капан за чувства. Свръх доза джинджифил. Експлозия от гореща ванилия и смирна. Прекомерност в най-чистата й форма.
След Pure XS, Paco Rabanne лансира Pure XS for Her. Неговото друго его. Приказката за фантазия и желание се възпламенява. Аромат без задръжки, представен от наелектризиращия модел Емили Ратайковски.
Paco Rabanne, женствена визия

“Това наистина е от значение, да преразгледаме начина, по който гледаме на жените.”
Paco Rabanne, 1968

1968. Гласът на Paco Rabanne вече е чут от цивилизованата вселена на висшата мода – Couture. Идеи, внесли свеж полъх през 50-те, по-късно са представени от новата муза на Pure XS, Емили Ратайковски: “Бях развълнувана, когато Paco Rabanne ме помоли да бъда лице на новия му аромат. Вече бях фен на техните аромати, работата на Джулиан Досена и начина по който марката е представена – дръзка и секси. От както се присъединих към това семейство, научих много за историята на марката. Paco Rabanne е изпреварил времето си, създавайки рокли, които карат жените да се чувстват силни и свободни. Истински мечтател.”
Дори ако Paco Rabanne е лицето на авангарда през 60-те, той започва да скицира за еманципираните жени, далеч преди това: “Когато започнах да работя с метал, все още нямахме женско движение, борещо се за свобода. За да накарам жените да се чувстват като войни, ги облякох в брони и с тези брони, те се опитваха да завладеят независимостта си от мъжете.”
И все пак, човекът който обича да създава дрехи за жени, играейки си с материалите, импулсира отново женската сила, защото зад своите “скандални” рокли, тялото е възвеличено, а прозрачността подсказва за кожата: “Голата жена, под металните дрехи се предлага, но е и недостъпна. Това е, което я прави секси.” Светлината подбужда, докато вълните на окото и прозрачността подсказват. В тази пропаст и тази неограничена свобода, се ражда еротизмът на Rabanne.
Емили Ратайковси, сексапилът като власт

През 2018 бе нужен кураж да въплътиш амазонката на Rabanne! Емили Ратайковси е силна и уверена. (Почти) всички познават тази млада американка, смела и безпощадна. Страстна и безстрашна, тя е уверена в тялото си и в горещата си красота.
С 18 милиона последователи в Instagram, Емили се превръща в гласа на новия феминизъм. Актриса, модел и активист, Емили насърчава жените да се чувстват горди и уверени с телата си. “За мен, ‘секси’ означава красиво, начин на себеизразяване, който трябва да се ознаменува.”
Моето тяло е моят избор.
Excess в на-чистата му форма

Тя има всичко. В изобилие. Обезоръжаващ чар, самоувереност, невероятна сексуалност. Просто намек за безгрижие, опияняващото е интригуващо.

Pure XS for Her завладява, засилва и ескалира сетивата, без дори да гледате.

С новия си аромат, Paco Rabanne разказва историята на една чиста фантазия.
Подобно на своя предшественик, богат наследник, еротично ненаситен… с истински самоконтрол. Двустранно: далечни, но магнетични. Директен и обезоръжаващ.

Ароматът

Невероятно провокативен – диво неподправен – флорален, създаден от Куентин Биш, пристрастяващ парфюм от Гиводън. Вдъхновен от едно от пътуванията си до остров Реюнион, той се завърнал в Париж, обсебен от оживление, заслепен от иланг-иланг. Неговата цел: да бутилира истинския оргазъм, експлозия на сетивата, донесена от място, изпълнено с отличителния усет на Paco. Куентин е създателят на експлодиращото дуо: магнетичен иланг-иланг в интригуваща експлозия от пуканки. Нотките вибрират една срещу друга, заедно в напрежение. Ароматът предизвиква лавина в сетивата, моментът е на експлозивна еротика.

Първо: флорална прегръдка. Почувствай топлината с иланг-иланг. Сияйност, с нотки на жасмин. Венчелистчетата се разгръщат по кожата с гореща ванилия. Дързък – гурме! Включете инстинктите си и излъчвайте хипнотичен сексапил.
След това: експлозивна чувственост. С дръзка хапка от пуканки, желанието е диво. Поп! Нотки на солено-сладка, изпукана царевица, загрята така, че да избухне. Мускусът и млечните нотки възпламенят кожата на множество места и запалват сетивата. Желанието гори.
Формулата експлодира: иланг-иланг, ванилия, аромат на пуканки, сандалово дърво, семена амбрета.

Флаконът

 

Скулптуриран стъклен флакон с удебелени ръбове придават уверен чар. Неукротими криви и избухнало желание, обгърнат в прегръдката от серпентина. Издълбани люспи, размити отражения. Бижу с подпис. На стъклото има розови нюанси от неоново до свечеряващо се. Флакон, който обича прекомерното желание. Чиста, провокативна красота. Въплътено желание.

Видеото

Наследница в разкошното си имение. Хипнотизиращо! Мъже, под влиянието на нейната магия. Зад затворените врати рицарите се борят да спечелят нейното благоволение. Тя отлично ги игнорира. Филмът продължава да е ироничен, тъй като сцената е на фантастично търсене на обекта на желанията. За някои това е предизвикателство. За други – вкусна игра – за нея, която остава любовница на играта и както Емили казва: “Просто искам да поспя…”.

Кармен Хабанера, чудесно предава надигащото се желание, чак до трагикомичния му край: припадък. В самата хореографска картина виждаме ръководната ръка на шведския режисьор Йохан Ренк. След Lady Million и Pure XS това е третото му сътрудничество с Paco Rabanne.

Фото кампанията

Тиха атмосфера, неизползвана еротична енергия. Наследничката, която се държи равнодушно, стоейки в един фотьойл, едва облечена, ни гледа право в очите. Абсолютно… На преден план змийският флакон спира вниманието. Категорично… … Визуално реализирано от известния фотограф Натаниел Голдбърг, който също е зад кампаниите Million и Pure XS.

Уеб серии

Paco Rabanne внедрява и прекъсва цифровата система с първата интерактивна уеб серия в Instagram.

Всеки ден чрез постове и разказващи истории в Instagram, последователите могат да напишат разкази за това свръх усещане, които Емили има с избраните от нея гости. Те могат също така да гласуват и да влияят на следващите истории.

Етикети:
Black XS, Black XS for her, Paco Rabanne, Pure XS, Pure XS For Her, XS, дамски аромат, Емили Ратайковси, Емили Ратайковски