Звездните BG мамита на 2018-та

1
176
Добави коментар
svetla58
svetla58

Раждането на дете е най-величественият момент в живота на човек. Емоцията, обаче, е неколкократно по-силна за майката. Но в никакъв случай не желаем да подценяваме или неглижираме тези усещания за татковците.

Да дадеш живот от своя живот е момент, които винаги се асоциира с безгранични радост и щастие. Раждането, както и самата бременност си имат своите силни периоди и моменти на изтощение, но никога не кореспондират с черните нюанси в цветовата гама на чувствата. Затова днес решихме да внесем още от сутринта веселите и бляскави прашинки на красотата на новия живот, претворявайки ги за вас в образите на най-сладките и очарователни BG мамита, които ще ни зарадват с рожбите си. Не ги степенуваме по важност, популярност или какъвто и да било критерий, затова не спекулирайте с подредбата им.

Константина Живова

Дълго време отлагах да споделя вълнуващия момент от живота ми, но мисля, че колкото и да го крия вече ми личи. Усещането е незаменимо! ❤️

Телевизионер, писател и художник – тази феноменална и красива млада дама, за която ви разказахме преди няколко дни, съобщи прелестната новина със сладък пост в личния си профил във Facebook. Това невероятно, лъчезарно и талантливо момиче показа малко оформено коремче, нежно прибрано в елегантна, вталена червена рокля, в която изглежда повече от прекрасна.

Виктория Джумпарова

Топ манекенката на „Визаж” е бременна с първото си дете, което ще е момиченце. В началото на годината, моделката се сгоди за любимия си Борислав Иглев – бивш депутат и MMA боец.

Ева Кикерезова

Телевизионната водеща очаква третото си дете. Чаровната журналистка е майка на две прекрасни деца – Ники Велики и Ели. Освен като журналист, тя се изявява и като модел. Красивата майка е водеща на рубрика, в която интимно си говори с популярните личности у нас. Рубриката е част от предаването “Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ1.

За последно я забелязахме в осмия месец да дефилира по време на седмото издание на SFW за марката „Instinct”, които представиха дрехи за бременни.

Вероника Стефанова

“За първи път в Милано не дефилирах сама, а с моята бъдеща дъщеря, която вече четвърти месец расте в мен. ❤️”

Българският ангел на модния подиум или Мис Свят България 2017 изживява своята приказка наяве.

По изключително забавен и интимен начин нежното цвете на българската мода съобщи на света, че ще става мама (и то за първи път) на девойка. А новината достигна до нас директно от Италия, където тя разхожда 4-месечно коремче в рамките на Milan Fashion Week. Бременността е второто щастливо събитие за Вероника, която не отдавна обяви и годежа си, страстно криеща самоличността на своя избраник. Очаква се Менделсон да засвири пред 300 гости следващия септември в Правец.

Наталия Кобилкина

“Любими приятели, благодаря ви за вашата любов и подкрепа. Щастливи сме, че чакаме руско-гръцко дете на Българската майка Земя.”

Известната сексоложка и съпругът ѝ Такис Дретакис ще стават горди родители на руско-гръцки наследник. След сватбения марш, който прозвуча през юни миналата година, съвсем очаквано беше скоро да проплаче и бебе. И ето че след около 5 месеца ще се чуе гласът на Дретакис младши.

Това дете ще бъде една интересна кръстоска между ексцентрични родители и нрави. С нетърпение очакваме да видим как двамата създатели на това дете, ще го възпитат.

Александра Петканова

Щурото мами ни зарадва с новината неотдавна и ние вече писахме за нея, но в никакъв случай не бихме могли да пропуснем това феноменално дуо, което ще даде продължение на себе си. А в какъв ли образ ще се превъплъти Петканов младши, можем само да гадаем и да тръпнем в очакване.

https://www.instagram.com/p/Bn5ojRUndqh/?taken-by=aleksandra_petkanova

Бъдете здрави, мамита! Вие и вашите рожби.

Редактор: Марина Делева

Етикети: INSTINCT, Milan Fashion Week, SFW, бебе, Борислав Иглев, бременност, Вероника Стефанова, Виктория Джумпарова, Ева Кикерезова, Наталия Кобилкина, радост, разждане, Такис Дретакис, щастие