Блогът на Апостол Апостолов :: КАК БОЙКО ПРЕКАРА БИВОЛИЦАТА

1
319
Добави коментар
tocco
tocco

                                                                   НАЧАЛОТО НА КРАЯ

 

Идват избори, които ГЕРБ трябва на всяка цена да спечели. Изисква го глобалният план на Държавния департамент на САЩ и ЦРУ, според който до 2021 година социализмът в България трябва да бъде напълно заличен.

 

Като много опитен политик Бойко Борисов и този път му намери  колая. Той приложи и у нас древната и безпогрешна английска формула “Разделяй и владей“.

 

Какво предприе ББ? Нареди на Портних- неговия човек във Варна, да плати на Георги Гергов над 42 милиона лева за прословутата Дупка. Знайно е, че Гергов е главен двигател и водач на вътрешната опозиция в БСП. Бойко му подхвърли нужните средства, с които да финансира всички операции срещу Нинова.

 

Действията на Премиера веднага дадоха резултат. В ляво вече се вихрят бунтове, разнобой и хаос. Ежедневно избухват  скандали и разправии.

 

Така избори не се печелят, разбира се. Очертава се поредният провал на левицата. Строго погледнато, социалистите нямат полезен ход. Най- добре за тях, а и за България ще е, ако последват примера на френските си колеги и се саморазпуснат. Защото социализмът наистина е само едно недоносче. И за него почва в България няма!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.