„Барселона“ насочват своето внимание към Роберто Фирмино като заместник на Луис Суарес

1
311
Добави коментар

Роберто Фирмино

Ако се вярва на последните слухове, нападателят на „Ливърпул“ Роберто Фирмино е в полезрението на „Барселона“ като вероятен заместник на Луис Суарес.

Суарес не може да премине бариерата от 30 гола от сезон 2015-2016 насам и в момента не е отбелязвал от шест мача за каталунския гранд.

Очаква се националът на Уругвай да играе все по-малка роля на „Ноу Камп“, като „ОК Диарио“ съобщава, че отборът на „Барселона“ вече е започнал да търси нов играч, който да дойде и да освежи отбора.

„Барселона“ привлякоха Филипе Коутиньо от „Ливърпул“ през изминалата година, като се твърди, че бразилският плеймейкър е убедил своя клуб да насочи вниманието си към бившия му съотборник на „Анфийлд“.

Фирмино подписа нов договор с мърсисайдци през април, като каза, че това е „било лесно решение.“

Достоверен източник на блога, близък до „Анфийлд“, сподели във връзка с интереса на „Барселона“ към Роберто Фирмино:

„Отново „Барселона“ започват играта за един от нашите играчи с цел да нарушат спокойствието му, но смятам, че Боби (Фирмино) стои над тези неща, докато нещата при Мане стоят по друг начин.“

„Боби наистина се чувства добре тук (в „Ливърпул“, бел. ред.) и е казал това на Коутиньо, така че той няма да притиска клуба за трансфер; не съм много сигурен за Мане, на масата е поставен новият му договор, но той все още не е подписан, въпреки че има три години до края на сегашния му договор.“