12-годишно момиче остава парализирано, след имунизация с Гардасил – лекарите казват, че си внушава

1
187
Добави коментар
setlans
setlans

Споделете с приятели

12-годишно момиче остава парализирано, след имунизация с Гардасил – лекарите казват, че си внушава

Ваксините се приемат като „животоспасяващо“ лекарство, но за Миа Блески, това изобщо не е вярно. 12-годишното момиче е получило ваксината в училище, и оттогава животът и се променя.

Още в първите 24 часа, кошмарът на Мия вече е бил реалност. Според семейството, на сутринта след ваксината, Миа не е можела да ходи и е усещала парене по гръбначния стълб. В рамките на няколко седмици, парализата вече се е разпространила до всички крайници.

Но това не е най-лошата част

Лекарите отказват да признаят факта, че симптомите на Миа започват след ваксинирането. Вместо това, здравните служители казват, че парализата на Миа е само в главата и – и дори поръчват, тя да бъде институционализирана.

Вместо да помогнат на горкото дете, британските здравни власти искат да я заключат в психиатрична клиника. Най-вероятно, изкарвайки я луда, ще им се размине всичко.

Поредната жертва на Гардасил

Според семейството, освен че не може да движи крайниците си, Миа започва да има проблеми с храненето и страда от инконтиненция.

От едно здраво момиче, с мечти да бъде певица, Миа остава прикована към леглото си. Тя е парализирана от врата надолу, но все още може да говори и да пее.

На сутринта след ваксината, когато Миа не може да движи краката си, от болницата и казват да вземе ацетаминофен и един душ.

След като симптомите се влошават, Миа е върната в болницата, но след няколко дни отново е изписана.

За десет дни, Джини Блески, майката на Миа, казва, че момичето напълно е изгубило краката си, а не след дълго и ръцете. Лекарите отказали да и помогнат.

„Когато Миа беше приета в болница, лекарите завиха, че това е форма на самонараняване и тя си го причинява сама“, казва Джини пред Daily Mail.

„Те я пуснаха след няколко дни, без да и назначат лечение. Трябваше да и купим инвалидна количка. Трябваше да я пренеса до колата“, добавя тя.

„Беше ужасно, а лекарите казаха само, че това е психологически проблем и е свързано с тормоз или сексуални проблеми, което е пълна глупост. Единственото им предложение беше да я вкараме в лудница“, казва Джини.

Колко деца още са пострадали?

Както съобщава Daily Mail, Миа не е единственото момиче, засегнато от HPV ваксината.

От февруари 2017 г., според статистиките на Европейската агенция по лекарствата, има регистрирани 11 867 подобни реакции към Гардасил.

Великобританската Association for Vaccine Injured Daughters представлява повече от 400 семейства на момичета, пострадали от ваксини. Асоциацията постоянно призовава за повече изследвания относно безопасността на Гардасил и други HPV ваксини.

През декември 2016 г., Руби Шалом изпитва същият ужас – парализа на три крайника, след ваксинация с Гардсил. Един от многото подобни случаи.

В Япония, повече от 100 жени са завели дело срещу производителите на HPV ваксини за причинените вреди, променили нещастно живота им.

В Испания е поведено дело срещу производителите на Гардасил и испанските здравни власти, с твърдението, че напълно са пренебрегнали риска от ваксината за човешкото здраве.

Съвсем скорошно проучване заключава, че HPV ваксината е дори смъртоносна. Има документирани над 200 смъртни случая.

Колко повече доказателства са нужни, за да се прекрати бизнесът с човешки животи?

Сетланс