Печат върху химикалки

2
163
Добави коментар
maznio007
maznio007

Отпечатаните химикалки са отлична реклама на всеки бизнес или бранд. Използват се често и могат непрекъснато да напомнят за вашата услуга, продукт или фирма.

Показваме ви печат върху химикалки реализиран от фирма Астра Графика. Печатът е висококачествен, с отлично напасване на цветовете. Използваната технология за брандиране на химикалките е тампонен печат.

За печат върху химикалките се използват цветове по Pantone или други избрани по мостра от клиента.

Защо ви показваме точно тази брандирана химикалка и ви препоръчваме тази фирма за ваш подизпълнител? За разлика от повечето фирми, които извършват услугата печат върху химикалки, Астра графика се отличава с предлагането на промишлен тампонен печат до 4 цвята, което гарантира точност, качество и къси срокове на печат, дори на големи количества.

Вида на отпечатана химикалка можете да изберете сами, но все пак можете да се възползвате от предложението на печатницата, ще ви спести време и пари.

Полезно: За да изглежда добре логото, бранда или просто текста отпечатан върху химикалка , то трябва да се съобразите с някои ограничения като например използването на плътни векторни изображения за вашия проект. Визията трябва да бъде сведена до максимум 4 цвята, като за преработката на файла можете да се погрижите сами или да разчитате за преработката на файла от печатницата.

Друга технология за печат върху химикалки е ротационният ситопечат.

Какво представлява тампонния печат?

Фирми предлагащи тампонен печат.   

Вижте още брандирани химикалки.