Онлайн психолог – паник атаки, тревожност и депресия.Психотерапевт

1
203
Добави коментар
guapofreak
guapofreak

Имам ли нужда от психологическа помощ (онлайн психолог)?

Всеки в даден момент може да изпадне в положение на психичен дискомфорт. Ако усещаш, че имаш проблем, който се повтаря или си в ситуация която не можеш да преодолееш сам, няма нищо лошо и срамно да потърсиш професионална помощ. Много често се обръщаме към приятели, но не винаги те са най-добрият съветник. Разказваме им болката си, а отсреща получаваме неразбиране и укоряване. В такива моменти ни се ще да не бяхме изобщо започвали да им разказваме проблемите си.

Понякога имаме нужда от малко побутване, за да направим голямата крачка.

Има ситуации, които ни се случват рядко или за първи път и тогава нашата психика не знае как да реагира. Тогава идва онова неприятно чувство за несправяне и че нещо лошо ще ни се случи. Такива ситуации например са развод, загуба на близък, смяна на работата, инвалидизация, конфликт в отношенията, криза в семейството, изневяра и др. 

Няма нужда човек да остава за дълго с неприятните емоции, които влияят на настроението му и функционирането му като личност. Винаги има решение на проблема, но не винаги можем да го видим сами. Ще се радвам, ако ми се доверите и задно намерим правилното решение във вашата ситуация.