Постоянен арест за Викторио Александров, който уби жена си и детето

2
140
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Софийският градски съд остави в ареста охранителя Викторио Александров, обвинен в убийството на жена си и детето им, както и в принуда на таксиметров шофьор, когото отвлякъл с оръжие.

С наведена глава и мълчание той отговори на въпросите на журналистите какво го е подтикнало да извърши тежките престъпления. По-късно пред съдия Александров заяви, че не помни какво точно се е случило: „Не мога да повярвам, че съм го направил аз. Съжалявам за всяко едно мое действие“.

По думите му е избухнал скандал между него и съпругата му Дарина, която не му е дала да вземе детето: „Следващото, което помня, е, че бягам. Бях с пистолет“.

А какво се е случило край Долни Богров, където бяха намерени той и смъртоносно простреляното момиченце? „Видях светлина, чух крясъци. Нямам спомен какво стана. Никога не съм наранявал дъщеря си“, заяви обвиняемият.

Той беше с превръзка на главата заради неуспешен опит за самоубийство.

Стана ясно, че преди убийството е написал писмо на родителите си, в което заявява намерение да напусне страната. Майка му и баща му не коментираха случилото се пред медиите с мотива, че тече производство.