Как предците от седем поколения влияят върху съдбата ни

1
210
Добави коментар
wenip
wenip

Всеки човек има свое родословие, но далеч не всички познават своите предци дори до четвърто поколение. Независимо от това, дори без да имаме представа от връзката с роднините си преди нас, техният живот директно влияе на съдбата на следващите поколения.

Фактът за наличие на генетична памет отдавна е доказан от учените, а връзката между неправилните действия и лошото самочувствие е неотменима истина. Много хора в определен момент осъзнават, че причина за болестите е някоя от седемте страсти – страховете, завистта, постоянната тъга и т. н., но понякога твърде късно осъзнаваме, че върху живота и съдбата ни влияят не само нашите собствени постъпки.

Как съдбата на предците влияе върху живота на потомците Съществуват много теории за взаимна връзка между нашия живот със предопределената преди раждането ни съдба. Практикуващите в областта на парапсихологията и специалистите по работа с минали въплъщения твърдят, че ние се раждаме с определена мисия, избрана от нашата душа преди въплъщаването й във физическото тяло.

Според тази теория, детето само избира клонката от рода, в който иска да се роди, както и своите бъдещи родители – именно чрез връзката с майката и бащата душата започва да изпълнява както своята индивидуална, така и родовата кармична задача. Влиянието на кармичната родова задача се разпростира върху седем поколения и върху всеки роден в тази група се възлага така нареченото „отработване“ на стореното от предишните поколения.

На физическо равнище могат да се намерят доста примери – например, няколко поколения алкохолици предават гена на алкохолизма на своите потомци и даже при родители трезвеници може да се роди дете, чието здраве е нарушено заради заболявания на дядото или прадядото. В тънкия план такова дете ще изпълнява отработването на съдбата на пиещия роднина, „закривайки“ неговата карма и едновременно с това позволявайки на родителите си да почисти кармата на рода.

Практиците, които работят с наследствени заболявания, много години проследяват така наречения „родов“ закон – колкото повече родители се противопоставят на своите предци, колкото повече отричат своя род, толкова по-голяма е вероятността техните деца да въплътят в себе си пороците или болестите на своите предци.

Как да разбера отработвам ли кармична задача от своя род Областта на взаимните връзки между съдбите в течение на седем поколения и влиянието им върху съдбата на потомците се изследва както от научна, така и от езотерична гледна точка. Има няколко начина, по които можем да определим своята принадлежност към съдбата на рода и отработването на кармична задача от своите прадеди.

Вие сте първо дете в многодетно семейство. На най-голямото дете най-често от ранна възраст пада отговорността за по-малките, често твърде голяма и несъразмерна с възможностите на малкия човек. Ако сте първо дете в семейството, най-вероятно ви се е наложило да пораснете твърде рано. Такава съдба на тънко ниво означава влияние на живота на бездетен прародител, който чрез вас получава възможност да се разплати за отказа си да продължи рода.

Имате инвалидност или боледувате от наследствено заболяване. Такава тежка съдба несъмнено предполага отработването както на вашата лична негативна карма, така и на съдбите на вашите прародители, които по някакъв начин са нарушили законите на кармата.

Забелязвате у себе си екстрасензорни способности Това кармично отработване е по-скоро положително, отколкото отрицателно. Смята се, че особен дар се дава при рождението на тези, които съзнателно са избрали да променят родовата програма на своите предци. Например, в семейство, където няколко поколения жени са оставали самотни, се ражда дъщеря, способна да промени хода на събитията.

На такова момиче се дава сила и интуиция, способни да опазят от беди, но тя трябва да ги използва за закриване на негативната програма – да се срещне с човек, способен да стане неин спътник и да продължи рода, като избави жените от следващите поколения от вечната самота.

Това са трите най-явни признаци за влияние на седемте предишни поколения върху потомците – нека добавим, че често два или три от тези признаци се обединяват в един човек.