Лицето на протеста на „майките“, оставила бебето си на гардероб

1
131
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Най-активната от така наречените протестиращи майки, Аделина Банакиева е оставила 40 дневното си бебе в чанта на гардероб, за да отиде на дискотека на Нова година. Това шокиращо признание тя прави през 2015 година пред Нова телевизия, когато участва в „Биг Брадър“.

В последствие в интервю за сайта Блиц / https://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/mrsni-tayni-bradrkata-adelina-bila-lyubovnitsa-na-tuparev_news361986.html /отново подробно разказва случката, която е станала в Пампорово.  Неин е рекорда по номинации за изгонване от „Биг Брадър“. От 5-мата останали, 4-ма единодушно искат махането й. https://www.vbox7.com/play:16e095962f

Освен в  Брадъра, където, както се твърди от участници във формата, влиза поради приятелството си с Нико Тупарев и Ники Кънчев, Аделина Банакиева е известна с факта, че е била кума на бившия си съпруг с настоящия. Тя гледа 9 кучета, 8 котки и 3000 папагала. С втория си съпруг имат общо 5 деца.

Банакиева непрекъснато участва в телевизионни предавания, където охотно разказва за личния си живот. Много популярен е разказа и, как съученик на синът й я е свалял, ама тя го отблъснала. Особено демонстративно изтъква, че има активна гражданска позиция по много въпроси и е организатор и участник в митинги и протести.  Най-многобройни са участията й  в БТВ и БНР , където се изказва на всякакви теми от какво да се прави с бездомните кучета до закона за абортите в Полша.