Хванат с наркотици избяга от полицията в Благоевград

1
134
Добави коментар
angel_taxi2
angel_taxi2

18-годишен арестант избяга от спешното отделение в Благоевград, съобщи кореспондентът на Аctualno.com в града. Той е бил задържан след рутинна проверка от органите на реда, които откриват в него марихуана, с тегло от около 0.6 грама по първоначални данни. Непосредствено след това, младежът споделил на полицаите, че му е лошо и те го закарали в най-близката болница. 

По време на прегледа, заловеният използвал това, че един от униформените говори по телефона и скочил от прозореца в болницата от два метра височина, след което се отправил към близките храсти.Предприети са издирвателни действия по установяването на местоположението на задържаното лице.Младежът е криминално регистриран за кражби и увреждане на имущество.Очаквайте подробности! 18-годишен арестант избяга от спешното отделение в Благоевград. 

Заместник-директорът на ОД на МВР Благоевград Димитър Кръстев заяви пред журналисти, че 18-годишното момче е спряно от патрулиращи полицаи за рутинна проверка. При направената справка се установило, че лицето е криминално проявено за дребни престъпления. Направеният обиск на момчето показал наличие на 0,6 грама канабис.

След като лицето е задържано и документите от прокуратурата започнали да се подготвят, то не се почувствало добре и поискало консултация с лекар. В лечебното заведение неговите белезници били свалени, за да могат лекарите да се погрижат за здравето му. В този момент момчето започнало да бяга и скочило през един от отворени прозорци. В момента в целия град издирватилни екипи извършват акция по претърсване на района, за да открият задържания.

Предприети са издирвателни действия по установяването на местоположението на задържаното лице. Младежът е криминално регистриран за кражби и увреждане на имущество.

 

 

https://www.actualno.com/blagoevgrad/hvanat-s-narkotici-izbjaga-ot-policijata-v-blagoevgrad-news_703549.html