Красотата на Vivre.bg във всеки дом

1
200
Добави коментар
svetla58
svetla58

 

Тръгваме от Букурещ, за да достигнем до всяко кътче на всеки български дом и да го превърнем в уютна и приветлива магия, в която да живеем, да отглеждаме и възпитаваме деца, да посрещаме гости, Нови години и щастливи емоции и да изпращаме старото и ненужното.

КУПИ коледна калъфка за възглавница

Цялата тази хармония, повярвайте, не се постига никак лесно. Затова трябва да имаме верен партньор, на когото да се доверим напълно и да го оставим да ни завладее, а след това да завладее цялата атмосфера у дома.

КУПИ коледен тишлайфер за маса

Такъв партньор, освен кредитната ни карта, компютърът и мишката, е и Vivre.bg, който има само един единствен земен портал, през който, ако преминем, стигаме до портите на домашния рай и започваме да си играем с бели облаци и шарени дъги. Място, където с един клик, преобразяваме дома си и му придавате необходимите малки детайли, които ще го направят истински модерен, приказен и красив замък на нашите мечти.

КУПИ коледна декорация за елха

Vivre стартира в Румъния през април 2012 с идеята да създаде една онлайн мрежа за качество и добър вкус. Екипът, който стои зад случването на тази магия полага наистина зверски усилия в това да търси продукти от цял свят, които вдъхновяват, а на нас ни ги предлагат на достъпни цени.

КУПИ комплект от две кухненски ръкавици

„Млади сме, но не ни липсва опит. Vivre има зад гърба си екип, който работи повече от 10 години в търговията на дребно, логистиката и електронната търговия. Обещаваме да приложим всичко, което сме научили, за да променим начина и условията, в които българите възприемат дизайна. Целта на Vivre е да даде колкото се може по-добро качество и красота.”

Сайтът е красив, удобен, достъпен и лесен за боравене, затова внимавайте да не се окаже, че домът ви ще бъде декориран от 5-годишния ви малчуган с красиви фигури и причудливи форми. Всъщност, не се безпокойте, каквото и да поръчате, всичко е красиво, защото на Vivre.bg няма нещо, което би могло да не ви хареса.

КУПИ комплект от три кухненски кърпи

Изисканият стил на всеки артикул ви позволява да бъдете спокойни с това, което поръчвате. Коректността на снимките също носи нужното удовлетворение, защото е абсолютно актуално това, което се вижда на кадъра, с това, което ще пристигне при вас.

КУПИ слушалка за телефон

Всеки един продукт носи своя акцент и почерк. Трудно ще намерите негов двойник или подобие. Всеки говори със собствен тембър, а някои дори вдигат фалцет, за да привлекат вниманието ви и то заслужено. От вас се изисква само да отворите сетивата си, за да допуснете красотата в своя дом.

КУПИ светеща декорация

Другото важно нещо, което са ни спестили младите таланти от екипа на Vivre.bg и ненужното суетене и чудене как става поръчката, доставката, различните възможности за плащане и условията за връщане.

КУПИ коледен детски комплект блуза и рокля

Тази подробна и достъпно обяснена информация се разполага удобно на цяла отделен раздел от сайта, където спокойно можете да отделите нужното ви време, за да се запознаете с всичко, което ви интересува, относно дадена поръчка. Но въпреки това, ако все още остане нещо недоизяснено, веднага можете да го зададете като въпрос чрез специалната платформа за връзка между клиентите и компанията.

КУПИ дамски боти

Каквото и да кажем или ще е крайно недостатъчно, или ще бъде излишно, затова нека спрем дотук и да оставим на вас да се развихрите във виртуалното пространство, което ви позволява да превърнете нереалното в реално!

КУПИ играчка за домашен любимец

 

“Всеки път когато си мисля за Vivre, сърцето ми подскача от радост: изкуство, усмивка и все пак нещо сериозно. Идеи и предмети, които говорят – така бих описала дизайна.”

Моника Кадоган – Изпълнителен директор Vivre Deco

Редактор: Марина Делева

 

Етикети:
vivre, vivre.bg, арена на красотата, декорация, домашен уют, красота, разнообразие