Ултра цвят и ултра дълготрайност с новата гама червила на Dior – Rouge Dior Ultra Rouge

1
161
Добави коментар
svetla58
svetla58

Що се отнася до Rouge Dior – става дума за царственост, а Rouge Dior Ultra Rouge е кралската особа в селекцията. Ето защо за 70-ия рожден ден на Rouge Dior разтлаха червения килим – буквално.

Rouge Dior Ultra Rouge е първото невероятно дълготрайно червило с компонент lip ink – истинска революция в историята на червилата. Представете си цялата палитра на Ultra Rouge като гардероб с 22 артикула вътре. Всеки един, облечен в луксозна червена опаковка. И както всяко червило, на което Christian Dior слага името си, Ultra Rouge е създадено с идеята да даде на жените възможността за персонализация на външния вид. Тази идея отива дори по-далече с възможността да се възползват от два уникални варианти за наситеност и блясък. По-надолу ще разберете за какво става дума. Повярвайте – уникално е!

Червилото Dior Rouge Dior Ultra Rouge е нова формула, която се предполага, че има „голямо цветово действие” с 12 часа издържливост, което хидратира, дори и текстурите с матов и полуматов завършек, за които се предполага, че изсушават и дори напукват фината кожа на устните.

Ultra Rouge предлага лека, ултра комфортна формула с високата наситеност на цвят. Гамата от високо пигментационни червила предлага наситени и сияйни цветове с много блясък, както и много драматизъм в по-тъмните нюанси, носещ дълбочина на цвета – за по-дълготрайно цветно изживяване. Всичко това е поднесено с най-добрите компоненти за чувствителност и хидратация.

Какъв финал бихте могли да очаквате от Ultra Rouge?

За разлика от оригиналния Rouge Dior, който се предлага в сатенен и матов завършек, Ultra Rouge има още по-бляскав ефект и се твърди, че продължава да блести цели 12 часа. Ultra Rouge носи титлата на най-доброто червило, произвеждано някога от Dior. Можете да очаквате наистина комфортна и подхранваща текстура на водна и маслена основа и интензивен цвят, благодарение на висока концентрация на пигменти.

Колко нюанса има в диапазона си Ultra Rouge?

Отговорът е 22. Два от тези нюанси са ‘Extreme Shades’ – Ultra Light и Ultra Night. Ultra Light е бяло, а Ultra Night – черно. Те са създадени така, за да се нанасят върху друг базисен цвят и да адаптират своя оттенък към него.

Ultra Light е екстремен нюанс, тотално различен от останалите. Предназначен е да се наслагва върху друг цвят, за да се ‘нагласи’ към него. Ярък бял пигмент, от който можете да очаквате да олекоти цвета, върху който го нанасяте. Ultra Night – като се има предвид, че Ultra Light свети и осветява, Ultra Night ще отнесе всеки нюанс към тъмната страна. Черният пигмент ще добави дълбочина драматизъм на вашата визия.

Ultra Tender: Перфектното всекидневно nude червило. С много леко розово намигване и фантастична основа. Ultra Trouble: Изключителна алтернатива на pillar box red. Червена тухла с топъл нюанс. Ultra Lively: Този прасковен розов цвят има неутрален тон и ще накара всяка жена, която го носи, да се чувства супер женствена. Ultra Lust: Лилаво и розово се комбинират, за да направят Ultra Lust, синьо тонизиран нюанс, който създава много деликатен „току- що ухапан” ефект. Ultra Mad: Най-жизненият от червено-оранжевите нюанси в състава, Ultra Mad е екзотична победа на червеното.

Ultra Kiss: Последователи на розовото, това е за вас. Ultra Kiss е носител на коралово розово с топъл нюанс. Ultra Appeal: Алтернатива на стандартен nude, Ultra Appeal е заглушен цвят на слива с хладен оттенък. Ultra Tough: е дълбоко кафяво-лилаво червило с хладен нюанс и има почти шоколадов характер. Ultra Spice: Това кафяво-червено червило има богатство и неутрален тон. Ultra Fire: Има топъл, дълбок червен оттенък, който има по-малко оранжево от Ultra Mad.

Ultra Atomic: Този розов bubblegum има син нюанс. Ultra Daring: Вълнуваща лила, Ultra Daring има синя оцветяваща прохлада. Ultra Love:  Наситена червена череша с много лека нотка на боровинка. Ultra Star: Червилото на Мерилин Монро, От неутрално към топло червено. Ultra Crave: Тази кафява слива се навежда на хладната страна и облича устните ви с bold, дълбок цвят.

Ultra Shock: Този съблазнителен лилаво-червен нюанс наподобява вида на устните, боядисани с боровинки. Ultra Pulse: Този пурпурен цвят е хладен и оживен. Ultra Poison: Разхождайки се по линията между лилаво и кафяво, Ultra Poison има цвят на бойсен. Ultra Radical: Тъмно и по-лилаво от Ultra Poison, Ultra Radical има почти шоколадово качество. Ultra Dior: Класика! Това pillar box red е неутрално червено, което отговаря на всички тонове на кожата.

Редактор: Марина Делева

Етикети: Christian Dior, lip ink, pillar box red, Rouge Dior, Rouge Dior Ultra Rouge, женственост, наситеност, цвят, червено, червило