Маги Джанаварова и 100 Кила с нов хит

1
258
Добави коментар
svetla58
svetla58

„Аз и ти в себе си щастието носим,
тичаме по плажа – можем голи, можем боси.
Моето момче сбъдна приказен сън,
моята усмивка с теб е винаги fun.”

Страстната веганка с хищнически талант и даровитият рапър събраха отново гласовете си на една общо петолиние и създадоха втори успешен проект. След запознанството им преди 5 години и раждането на първото им парче, сега зарядът, който ни създават с новото творение не отстъпва и крачка назад от тогава.

И двамата ни намекнаха какво да очакваме от постовете им в социалните мрежи, където непрекъснато можеше да се видят снимки от процеса по създаването на лентата към парчето, който се проведе в Прага.

За русата красавица със съвършено тяло това е първият път, в който снима клип в чужбина. А историята около снимките е очарователна – любящ татко е инспирирал режисьора Димитър Варийски да вкара Маги до коленете във водата.

За зашеметяващата визия на Маги Джанаварова отговорност носят лейбълите They ARE и KrepeJ AccessorieS, на които певицата е чест клиент от дълго време.

Килата избухна с три клипа едновременно на 30 септември. Един от тях е именно клипът на парчето с Маги Джанаварова „Just the Two Of Us”.

“Има неща, които ти е писано да ти се случат, има музика, която чувстваш, че е твоята с пръстите на ръцете и краката. Такова е всичко, върху което съм работила с 100 KILA, симбиоза. Така чувствам тази песен. Благодаря ти, че отново създадохме музика с усмивка и любов. Щастлива съм, че ми се случи “Моето Радио”, щастлива съм, че ми се случи Явор Янакиев… или Just the two of Us. Любовта е всичко за мен, не само към любимите хора, но и към всичко, което ме заобикаля и ме кара да се усмихвам. Всеки ден се уча да обичам по-силно. Любовта е навсякъде, само трябва да си отвориш очите. Enjoy “

 

Парчето и клипа са на разположение на @spotify; @itunes; @deezer; @googleplaymusic.

Поздравления на Маги и Явор за невероятния проект, който слушаме с голямо удоволствие и наслада! eModno ви пожелава още такива съвместни проекти и много успехи, както в личен, така и в професионален план.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
100 кила, @deezer, @googleplaymusic, @itunes, @spotify, Just the Two Of Us, KrepeJ AccessorieS, They ARE, видеоклип, Димитър Варийски, дует, Маги Джанаварова, Моето Радио, песен, Явор Янакиев