Пуловери за коледно настроение

1
218
Добави коментар
svetla58
svetla58

Най-хубавото време през годината са дните, в които цялото семейство споделя времето си заедно. Апотеозът на тези моменти е магическият празник Коледа.

КУПИ комплект Снежни еленчета

Освен всички красиви езически и християнски обичаи, които се въртят около него, освен планините от подаръци и лакомства, освен райската белота и снежните ангели, магията на Коледа идва от възможността да влезеш във фантастичния образ, за който бленуваш; да мечтаеш и да сътворяваш приказки.

КУПИ комплект Малко пингвинче

Образ на малко пингвинче, еленче с червено носле, сладко меченце, чевръсто джудженце или пък морковеното носленце на усмихнат снежен човек… Колкото по-цветен, колкото по-усмихнат и забавен е образът на тези дни, толкова повече щастлива енергия се генерира в семейството за цялата следваща година, затова трябва всеки член да дава всичко от себе си, за да захранва с много любовна енергия двигателя на празника.

КУПИ зелен комплект Еленче с червено носле

Всеки има своята представа за това как да прекара това време, но има някои неписани общовалидни закони и компоненти, които със сигурност посипват златен магически прах върху приказката и карат фантастичните образи да оживяват.

КУПИ комплект Чевръсто джудженце

Ние ви представяме едно от най-големите изкушения, с което да облечете красиво и с любов Коледата на вашето семейство.

КУПИ червен комплект Еленче с червено носле 

КУПИ комплект Сладко меченце

КУПИ комплект Морковено носленце

КУПИ комплект Сладко еленче

КУПИ черен комплект Еленче с червено носле

КУПИ комплект за майка и дъщеря Ангелчето на любовта

Етикети:
блуза, Коледа, комплект, любов, пуловер, семейство, топло