Хороскоп за днес – 9 ноември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
135
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 9 ноември 2018 г.

Овен 21 Мар – 20 Апр

За родените в първата декада този ден ще донесе късмет, напредък, постижения и шанс да се печели повече. Приемете всяка покана и предложение. И ако до момента сте строили планове и сте мечтали време да превърнете всичко това в реалност. Вътрешната ви енергия е достатъчно силна. Ще се справите с проблемите и ще излезете победители на финалната права. Ако подтиснете ентусиазма и не дадете воля на потенциала си да се излее навън и да върши работа може да се разболеете. Сега е момента да покажете истинските си възможности.

Телец 21 Апр – 21 Май

Увеличете натоварването но не и до степен да си навредите здравословно. Днес пасивността е нежелателна, но и деловата активност трябва да си има граници. Включете се в престижни участия и събития, рекламирайте се и търсете начин да привлечете погледите на всички нива. Днес се поръчват, правят и поправят бижута. Може да сътворите своя уникат и шедьовър. Реализирайте всяко хрумване и търсете идеи навсякъде около вас. Позволете си релакс тази вечер, препоръчителни са водни процедури.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Тежък ден за родените до 1 юни. Може да бъдете провокирани и изместени от престижна позиция. Ще се наложи да доказвате права и позиции, да защитавате пълномощията и придобивките си. Пазете си документацията, не бързайте с инициативите, за които се изисква щателна подготовка. Днес не бива да си пасивен, но и необмислената активност ще даде възможност на конкуренцията да намери слабото ви място, да ви провокира и елиминира. Натоварете се повече физически, но във всичко трябва да има мярка.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днес не се препоръчва пасивност, нито прекалено натоварване. Намерете баланса в отношенията, настройте се и на самозащита в местата, където очаквате атака. Насочете част от потенциала си към творчество и опитайте да направите първите стъпки в нов бизнес. Хобито ви може да започне да носи приходи. Внимавайте, във въздуха витае агресия. Може да се очакват разправии и ответни действия, ако навлезете в чужда територия. Сънищата от тази нощ разкриват личния ви потенциал и са своеобразна проверка на силите ви.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден на напредък и важни постижения за родените в първата декада. Подписаните договори и уредените сделки ще пренастройват работата ви, ще насочват личния ви потенциал в много по благодатна и успешна посока. Може да спечелите конкурс, да привлечете спонсор и да се окажете търсеният кандидат за определена работа и позиция. Не оставайте пасивни, участвайте активно при разпределяне сферите на влияние. Днес може да направите качествен скок в дейността си. Увеличете и физическото натоварване.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Настройте се на активна самозащита. Родените в първата декада ще трябва да влязат в планирани и непланирани битки, да защитават позициите си със зъби и нокти, да отблъскват обединената атака на конкуренцията и да намерят нови начини и методи за печалби. Ще ви бъде отказан определен достъп и дълго може да чакате по опашки за документи и разрешителни. Намерете време за личното си хоби, за работа и дейност, която не само ви успокоява, но може да носи и приходи. В момент на криза ще намерите търсеното решение.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Случващото се в този ден ни вади от летаргията, изисква активни действия в местата на личните ни интереси. Не може да си позволите да останете пасивни в момент, когато се разпределят пари и позиции. Очертават се сблъсъци на интереси на работното място и нелоялни опити за елиминация. Настройте се на активна самозащита или на атака. Следвайте неотклонно целите си. Днес без битка няма да има победа. Може някой друг да извоюва и за вас определени екстри, но все пак трябва да дадете и нещо от себе си.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ще се налагат нови методи на работа, ще се въвеждат нови закони и разпоредби, изискванията към в вас и дейността ви ще се повишават. В такъв момент трябва да си готов на битки за защита на права, пари и територии на влияние. Пасивността е вредна и даже разболява. Изправете се срещу страховете си, не позволявайте да ви отнемат предимство, да ви вкарват в губещи дейности и програми. Препоръчва се интензивно физическо натоварване и неотклонно движение към целта. Не се отказвайте от намеренията си.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Силен ден за родените в първата декада. Явете се на конкурси, участвайте в публични изяви, нека се говори и пише за вас. Ще ви правят безплатна реклама дори и тези, които искат да ви навредят. Този ден отпушва деловата ви и творческа активност, среща ви с подходящите хора и дава предимства на вашите искания пред тези на останалите. Регистрирайте фирми и патенти, вадете разрешителни, кандидатствайте по европейски проекти. Само, който не опита няма да успее. Днес водите битки за бъдещето си.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Денят възражда и стимулира личната ни активност, провокира да дадем най-доброто от себе си и да предявим претенции за парче от общата баница. Печелят тези, които не се страхуват да водят битки и да провокират конкуренцията с нови дейности и начинания. Ще имате възможност да разширите пълномощията и сферата си на влияние. Може да подпишете изгоден договор и да спечелите конкурс. Включете се в съвместни дейности и заедно ще извоювате още победи. Препоръчва се интензивно физическо натоварване. Не си спестявайте усилия.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден за пътувания, за огледи и пренастройка на дейността ви. Може да получите изгодни оферти и да влезете в престижна среда. Подписаните договори ще ви осигуряват дълготрайно сътрудничество. И личното ви хоби ще заработи за просперитета на семейството. Включете децата в семейния бизнес, уредете нови поръчки и кандидатствайте за странично финансиране. Не отсъствайте от местата, където се решават важни въпроси касаещи работата и бъдещето ви. Само който не опита няма да успее.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Родените в първата декада ще срещат прегради на всяка крачка. Може да се отчаят и откажат от целите си. Днес пасивността е губеща и даже разболява. По добре е да водиш битки, дори и да не печелиш всичките, но поне да опиташ и да премериш сили с надигащата се конкуренция. В неочакван момент може да се появи спасителен вариант и подкрепа, от някой с когото в бъдеще ще вървите задно и ще си пазите гърба. Ден за работа с метали и правене на украшения. Излейте сърцето си, творете с ръцете и действайте с ума.