Коледно плато 25 см. „Коледна елха“ квадратно. Модел 22-6922

3
310
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Красиво порцеланово Коледно плато с квадратна форма и размери 25 х 24.5 х 5 см. живописно изрисувано с Коледни мотиви – празнично украсена Коледна елха – прецизна изработка от порцелан.

Ние от магазин Smart Choice Ви препоръчваме това Коледно плато от порцелан като много подходяща за подарък за Коледа – най-светлият християнски празник, а също така и за разкрасяване на Вашата Коледна трапеза.

С това красиво порцеланово Коледно плато ще се наслаждавате не само на прекрасно аранжирана трапеза, а и на красотата и изяществото на този продукт.

Разгледайте и другите предложения от категорията „Коледни и новогодишни подаръци“ на онлайн магазин Смарт Чойс за да добавите още стил и красота във Вашия дом.

Размери на платото – 25 х 24.5 х 5 см.

Материал – порцелан Модел: 22-6922

При закупуване на 2 или повече броя от този продукт Вие можете да се възползвате и от нашата „Smart Choice“ отстъпка 8%. Цената с отстъпка можете да видите под базовата цена, посочена за продукта.

Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.

Коледно плато, Коледна елха, Коледа

плато, порцеланово плато, подарък за Коледа