Взрив: Златка и Благой Георгиев се продали на Брадъра за смешно ниска сума! (виж тук)

4
208
Добави коментар
e-vesti.com
e-vesti.com

Благой Георгиев и Златка Райкова влязоха в Къщата срещу най-ниската сума досега във формата!

Благой Георгиев толкова е закъсал за пари, че дори и за тънки суми е готов да продаде душата си на Дявола. Очевидно и Златка Райкова е на същото дередже.

Най-големите български комерсиални лица от шоубизнеса, особено манекенките и поп фолк певиците, не откликват на покана за участие в риалити формат. Когато цифрата на хонорара им не е 6-цифрена сума на парче.

Златка Райкова и Благо Джизъса се причисляват на думи и имидж към тях. Но в крайна сметка са склонили да правят семейни циркове пред хората срещу смешно количество хартийки – 5-цифрени.

Пишман футболистът бе поканен заради поредния си развод и поредното оставено дете и жена първо във ВИП сезона. Тогава стана ясно, че Георгиев се е опитвал да огъне ръцете на продуцентите, като им иска грандиозните 300 000 лева.

Огромните му неадекватни претенции удариха на камък, тъй като екипът не смятал, че инвестицията си заслужава. И спортистът прекалено много си е повярвал. Естествено после съжалявал, че не се е съгласил на по-малко.

Поканата за участие отново почукала на вратата му за едномесечния сезон от поредицата „Биг Брадър Мост Уонтед“. Благо се зарадвал до ушите… Златка била твърдо против той да влиза сам и се набутала. От екипа обяснили, че няма как да им платят повече от 100 000 лева.

Двамата приели и ще си разделят по 50 000 лева. Въпреки това ПР-а Наско Лазаров си е харесал сумата от 300 000 лева и не спира да тиражира версията, че клиентът му е взел именно толкова, като, за да е по-реалистично, започна да пробутва и тази, че Благо и блондинката ще приберат и 250 бона, ако правят секс в къщата.

След развода с Есмер, чието семейство е доста заможно, се говори, че Геогриев е останал гол като пушка. Излежавайки се на припек в двора на Къщата в Нови хан, Благо си припомни за времената, когато живееше царски в руската федерация.

Пред съквартирантите в Биг Брадър той дори се изхвърли, че има леопард. В едно от видеата се вижда, че татуираният говори така сякаш все още има дом, жена и леопард в Русия, но той много добре знае, че това не е така, че всъщност няма нищо.

Според някои столични клюкари, богопомазания е сгазил много лошо лука при руснаците, които са го наказали доста сериозно, като на изпроводяк го предупредили никога да не се връща, пише сайтът Lifeonline.bg.

Извън тези слухове се шушука, че набожният ритнитопковец е загубил къщата си и затова живее при любовниците си.

Като потвърждение на съмненията, че татуиралият Христос по тялото си е скъсал джоба идва и информацията, че от месеци се опитва да продаде колата си, макар и неизгодно. Возилото било „подценено“ до 40 бона, но въпреки това, никой не проявявал интерес към МПС-то.

Източник: www.kliuki.bg

loading…