Хороскоп за днес – 15 ноември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
156
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 15 ноември 2018 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

До обед имате повече степени на свобода. Подредете отношенията си у дома и на работното място. Един ще направи признане, друг ще протегне ръка, а трети вече е приготвил подарък. Тръгнете по-рано, ако ще пътувате. Следобед навлизаме в период с негативно излъчване. И най-добрите ви намерения може да се разберат или представят превратно. Очертават се намеси от страна на трети лица, които ще изкривят посоката на разговори и действия и всички ще останат неудовлетворени. Нужна ви е активна самозащита.

Телец 21 Апр – 21 Май

За вас се очертава напрегната сутрин, с проблеми в партньорските връзки и тенденция за разместване на планове и срещи. Концентрирайте се над най-важното и до обед го уредете. След това до петък на обед провокациите ще са на всяка крачка. Бъдете скромни в изисквания и претенции. Не започвайте нови начинания и не предявявайте големи претенции. За всички ще е трудно. Емоциите може да вземат връх над здравия разум. Вечерта ще има повече сълзи отколкото усмивки. Не е нужно на никого нищо да доказвате.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Останете извън споровете и играта, която се води на високо и ниско ниво и в която някой се опитва да ви замесва. До обед напредвате с лекота, печелите съюзници и постигате успех при преговори. Следобед навлизаме в период на изкушения и неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Настройте се на самозащита и не допускайте намеси в избора си. До утре на обед може да вземете грешно решение поради липса на достатъчно информация или недобронамерено изкривяване на фактите. Стегнете редиците.

Рак 22 Юни – 22 Юли

От днес Марс ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рибите. Делата ви може и да не потръгнат веднага. Може да имате неприятни моменти и разправии, но в следващите дни ситуацията ще се промени, ще получите покани, ще пътувате, ще бъдете обект на ухажване и желание за близост поради нечии чувства или амбиции насочени към работата ви. Днес правите остър завой във връзките, отваряте за някого вратата, а пред друг я затръшвате. Следете знаците на съдбата, може да направите важни разкрития. Ставате по активни.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден на неприятни разговори и дистанциране, на проблеми в отношенията породени от намесата на трети лица, които навреждат в желанието да помогнат. Старайте се да не влизате в противоречия с околните, особено следобед, когато лесно се отива към конфликти и прекратяване на отношения. Добре е до обед да уточните позициите си с важните за бъдещето ви хора. Не използвайте посредници. Днес всеки си гони личния интерес и едва ли ще се погрижи качествено за чуждия. Ограничете контактите, спазвайте диета.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

С навлизането на Марс в знака на опозицията ви Рибите в живота ви може да се появи неприятен и опасен дразител. Затвърдете позициите си в старата среда и не се опитвайте да влизате в нова, особено ако чувствете неприязън и стремеж за отблъкване на напъните ви за взаимодействие. Не приемайте нови членове в отбора и в групата си по интереси. Вероятно е шефовете да ви назначат заместник, който след време да ви измести. Не насрочвайте за утре сутрин важни пътувания и дела. Свършете важното днес до обед.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

И докато другите се суетят и се оправят с проблемите си вие може да свършите много добра работа, да се освободите от неприятни задължения и страхове и да стоплите отношенията с важните ви хора. До обед насрочете срещи и водете преговори. Търсете начин да привлечете тези, които прибързано сте дистанцирали. Днес за грешка има и прошка. Ще се радвате на разбиране и подкрепа, стига сами да се опитате да разберете другата гледна точка. Предстои и благоприятна промяна в любовта. От утре Венера тръгва в директна посока.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден на разминаване по фланговете на личната ни отговорност. Някои срещи няма да се състоят, други ще се отложат, а трети няма да донесат нужното удовлетворение, пари и договорености. Ще се намесват хора и фактори, които не сте отчели, с които не сте провели нужните предварителни и уточняващи разговори. Ще се наложи да чукате повторно на заключени врати и да търсите за подкрепа загубени във времето приятелски връзки. Съберете смелост, поднесте извиненията си където знаете, че сте сгафили и утре всичко ще се уреди.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес ще ви засипват дейности и задачи, които сте неглижирали и оставили без необходимия контрол. Концентрирайте се максимално върху преките си задачи и отговорности, не се разсейвайте с дреболии. До обед може да отхвърлите доста работа и да получите дължими пари. Побързайте да сключите новите си договори. Следобед навлизте в неблагоприятен период, а утре сутрин е много вероятно да започнете със скандал. Напрежението нараства, старайте се да спазвате правилата и да не излизате от рамките на добрия тон.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден на признания и освобождаване от тежестите насъбирани във времето. Намерете начин да пробиете отбраната на тези, които сте засегнали, а се оказва, че трудно работите, живете и мислите без тяхното съдействие и любов. До вечерта поне в някои отношения ще постигнете желаната развръзка, което ще донесе облекчение. Утре Венера ще тръгне директно и до няколко дни старите недоразумения в чувствата ще останат в миналото. Този ден изисква трезва оценка на реалностите, желание за примирие и помирение

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Денят увеличава натоварването и натрупва напрежение в партньорските връзки. Направете жестовете, които се очакват от вас. До обед с лекота се възраждат стари връзки и приятелства, получавате и давате подкрепа. С напредването на деня се промъква сянка в отношенията и трети лица се намесват в семейните ви и професионални дела. Спазвайте закони и разпоредби, не оставайте някой друг да се грижи за делата ви, да прибира децата от училище или да обгрижва любимите ви хора. Не преотстъпвайте права и пълномощия.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Нализащият във вашия знак Марс дава меч в ръката ви, позволява да действате от позиция на силата, да поставите някои условия и да парирате тези, които се опитват да ви притискат с искания. Време е да се уточнят позициите, но по възможност да не е от позиция на силата. Старайте се да изисквате, без да влизате в скандали и да повишавате тон. Вечерта ще изживеете силна емоция и утре сутрин ще сте доста разбалансирани. Обърнете вимание на здравето си, днес може да намерете нужните ви лекари и лекарства.