Очарователна снимка на принц Чарлс с пинц Луи взриви интернет

1
191
Добави коментар
svetla58
svetla58

През изминалата седмица принц Чарлз навърши 70, а празникът му бе увенчан от поредица очарователни снимки на бъдещия монарх с цялото му семейство. Целият в усмивка, принцът застана пред обектива в компанията на съпругата му, херцогиня Камила, децата му – принц Уилям и принц Хари, техните съпруги Мегън Маркъл и Кейт Мидълтън и внуците му – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Снимките са уловили най-прекрасните интимни моменти между дядо и внук, както и приповдигнатото настроение на цялото семейство, което се събра в царската градина, за да може Крис Джаксън да заснеме красотата на кралската фамилия.

Най-прелестната снимка, обаче, застана на корицата на “THE SUNDAY TIMES magazine”.

За разлика от други кралски портрети, които виждат бял свят пред широката общественост, строго придържащи се към суровия етикет, някои от кадрите разкриват доста разчупена обстановка и изключително сладки кадри, показващи как най-малкият престолонаследник сграбчва за лицето гордия си 70-годишен дядо.

Засега вниманието обират трите внучета на принц Чарлз, които са деца на големия му си принц Уилям, но след няколко месеца с първо интернационално внуче ще го дари и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, което ще влезе в царствената роля на 4-тото внуче.

Фотографът на кралското семейство всъщност подготвя специален проект за 70 годишнината на ‘Grandpa Wales’, съдържащ специални „behind the scenes” фотоси, които разказват приказка за хабитата и историята на принца.

„Прекарах голяма част от изминалата година, като документирах някои интимни и “behind the scenes” моменти с Принца на Уелс, за да отпразнува 70-ия си рожден ден – наистина беше невероятна привилегия да създам такъв уникален набор от изображения и огромно количество забава едновременно.”

Крис Джаксън, който снима кралското семейство повече от 15 години, получи изключителен достъп до престолонаследника по време на ежедневните му задължения, както и в моментите на отпускане и почивка.

На празника херцогът на Кеймбридж говореше за надеждите си, че принцът на Уелс ще прекарва повече време с внуците си сега, когато достигна 70.

Специална колекция пощенски марки „RoyalMail stamps” са пуснати по случай иконичният кралски празник.

Редактор: Марина Делева

 

 

Етикети: кралска особа, кралската фамилия, кралско семейство, празник, принц Чарлз, рожден ден, семеен портрет