Здравословно отслабване и запазване на теглото

1
145
Добави коментар
borola
borola

Днес, все повече хора се стремят към здравословно отслабване и постигане на идеално тегло. Отвсякъде ни заливат диети и режими, които обещават бързи резултати, но за сметка на това създават риск за здравето и влошават нормалното протичане на метаболитните процеси в организма. Нееднократно специалистите са доказали, че бързото отслабване не е най-здравословният и безопасен начин за справяне с излишните килограми.

Правилен подход за здравословно отслабване

Милиони хора по света се интересуват кой е най-безвредният, но същевременно достатъчно ефективен метод за отслабване. Но за съжаление конкретен и универсален за всички отговор не съществува. На едни действа един подход, на други – друг. Но това, което има най-голямо значение, е да се избере метод, който действа ефективно и безопасно и щади максимално здравето ни.

За да се мотивираме достатъчно в борбата с излишните килограми, е необходимо да знаем какви са рисковете от наднорменото тегло и затлъстяването. Диабет, сърдечно-съдови заболявания, хипертония, метаболитен синдром, сънна апнея – това са само малка част от заболяванията, които вървят ръка за ръка със затлъстяването.
Всички ние сме наясно, че за да постигнем здравословно и трайно отслабване, е необходимо на първо място да приложим това, с което са поддържали форма предците ни – да включим повече движение в ежедневието. В допълнение е нужно и да намалим количеството приети калории, така, че да постигнем калориен дефицит.
Когато човек започне да се движи повече и да спортува, количеството изгорени калории се повишава, успоредно с това и метаболизмът се забързва. Това е един от най-сигурните начини за безопасно отслабване. Процесът е бавен, но нали крайната цел е да се постигне здравословно и безопасно отслабване, а бързото отслабване определено не е такова.

Правилно хранене за ефективно здравословно отслабване

Другият важен фактор в процеса на отслабване е храната. Тя трябва да е добре балансирана – да се изключат всички нездравословни храни и да се добави достатъчно количество от всички важни макронутриенти в правилните пропорции – белтъчини, въглехидрати и мазнини. Препоръчително е въглехидратите да не надвишават 30% от дневния калориен прием.

Природно средство за здравословно отслабване

Както вече нееднократно споменахме, за най-здравословно се смята бавното и постепенно сваляне на килограмите. Нито един от специалистите по здравословно хранене не препоръчва бързото сваляне на килограми като безопасно и уместно.

За още по-сигурен и задоволителен резултат е добре да се доверим на специалистите, които създадоха изцяло природен продукт, който е перфектната добавка към здравословния начин на хранене с цел отслабване и запазване на теглото. Комбинацията от спорт, правилно хранене и Калорекс/Calorex® дава сигурни резултати и хиляди хора вече се убедиха в това.

Благодарение на двете активни натурални съставки – Гарциния Камбоджа (хидроксицитрат) и биологично активен хром пиколинат, Калорекс атакува директно досадните мазнини и помага да се справим с тях по най-здравословния и безопасен начин. Ефективността му се дължи на свойството да усилва процеса на горене на мазнини, без да се налага драстично намаляване на приетите калории. Като допълнителен ефект се наблюдава потискане на апетита и ускоряване на метаболизма.

Преглеждания:
299