Спечелете ваучери за шейни, сноуборд и ски училище от Kinder

2
349
Добави коментар
pgp

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България, във всички търговски обекти на верига магазини Фантастико в България.

Участващите продукти са: продукти с марки Kinder Pingui, Kinder Milch-schnitte и Kinder Maxi King („Промоционални продукти“), закупени в рамките на посочения в раздел 3 по-горе промоционален период.

Всеки, закупил Промоционалните продукт(и) в рамките на промоционалния период, посочен в раздел 3,  с марки Kinder Pingui, Kinder Milch-schnitte и Kinder Maxi King участва в томбола за награди както следва: Награди от Ниво 1: При регистрация на кода на една касова бележка за покупка на един или повече „Промоционални продукти“ на стойност минимум 2 лв., участва в томболата за 1 от 10 ваучера за магазин за спортни артикули, с който може да закупи шейна.    Награди от Ниво 2: При регистрация на кода на една или повече бележки за покупка на един или повече „Промоционални продукти“ с обща стойност на бележките от 5 лв. и минимална стойност от 2 лв. на бележка, участва в томболата за 1 от 5 ваучера за магазин за спортни артикули, с който може да закупи сноуборд.    Награди от Ниво 3: При регистрация на кода на една или повече касови бележки за покупка на един или повече „Промоционални продукти“ с обща стойност на бележките от 10 лв. и минимална стойност от 2 лв. на бележка, участва в томболата за 1 от 3 ваучера за Ски училище на Витоша.