Селин Дион промотира полово неутрални дрехи с надписи за Новия световен ред

1
123
Добави коментар
setlans
setlans

В новата реклама на Селин Дион за колекцията и детски дрехи Célinununu, певицата нахлува в болница. Тя се промъква в родилното отделение, където открива, че бебетата са разделени на момчета (облечени в синьо) и момичета (облечени в розово).

Това никак не се харесва на певицата, затова решава, че трябва да прекрати този стереотип. Дион изважда вълшебен черно-сребрист прах и го издухва върху новородените. Чрез тази магия, всички бебета сменят дрехите си с нови черно-бели екипи.

На едно от бебетата, дори пише думите „Нов световен ред“, за да подчертае, че е дошло времето да се промени начина, по който обществото налага строги стандарти за пола на децата.

Преди да продължим напред, вижте рекламата:

Със сигурност, тя не е първата известна личност, която промотира полово неутралните дрехи. Това, което прави впечатление са самите дрехи.

Те са меко казано зловещи. Бебетата са облечени в черни дрехи, върху които са изобразени окултни знаци или неподходящи за деца надписи.

Освен надписът „Нов световен ред“, също можем да видим и надпис „HO!“, върху блуза на малко дете. Това е жаргон, който може да означава в превод и „честно мнение“, но в 90% от случаите се използва вместо думата ку*ва.

С пускането си, модната линия Célinununu, разбуни духовете, като според много мнения, изглежда като част от плана за създаването на Нов световен ред. Част от него е всички хора да се привлекат към една религия, едно правителство, една войска и т.н.

„Модата има силата да оформя съзнанието на хората.“Селин Дион

Друго интересно е името на марката дрехи – Célinununu. „Nunu“ означава мъжки полов член, пенис, или дума с която се обозначава полов орган за двата пола. Думата идва от бенгалски език.

Ето и няколко снимки от социалните мрежи на Célinununu:

Фейсбук страницата на колекцията

Фейсбук страницата на колекцията

Сетланс