Моден черен петък

1
93
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всички спестяваме бели пари за черни дни. С дългоочакваните черни петъци, уикенди или седмици, тази сентенция придобива абсолютно ново и съвременно звучене! Вече не събираме цяла година за лятната почивка на море, за пищна Нова година или пък за „онова палто, което много си харесах в МОЛа”. В съвременната шопинг терапия царуват нови правила, които обърнаха нещата изцяло в наша полза. В дни като днешния можем да си позволим да си купим много повече от само едно нещо и именно за тези дни свиваме цяла година.

Сега не се вихрим да пазаруваме сезонно, и слава Богу. Наистина опитните шопинг маниаци знаят, че хубавите летни сандали се купуват зимата, а ботушките за снега си ги набавяме още в първите горещи дни на лятото. Така че, ако в края на деня се окаже, че сте се сдобили с 2-3 чифта сандали и само с един пуловер, това не означава, че сте пазарували грешно, а – умно.

 Днес градът се събуди отрано и напълни МОЛовете и магазините, защото животът е движение и радост, а каква по-голяма радост от това да се сдобиеш с невероятни неща на ексклузивно ниски цени?

 

 Нашата мисия за деня е да ви навигираме във виртуалното пространство, където черните етикети не вдигат стойност, а падат до минимум и има сериозна заплаха от абсолютен крах на системата. Ха ха! Не, шегуваме се! Пазарувайте смело и безразсъдно, защото само днес ще бъдете разбрани.

Нека започнем с най-търсения продукт по това време на годината, когато сме на прага на празнична фиеста, която ще продължи повече месец. Нейно величество РОКЛЯТА. Кой не я обича? Стиловете идват и си отиват, но има някои определени модели, които непоклатимо си стоят на почетната стълбица. Любителка на всички времена, елегантната, но не прекалено строга рокля, запазва своя статут на лидер и ни спасява в много случаи.

 Класическият пуловер – всички имаме поне по един такъв. Независимо дали го носим само в уюта на дома или го комбинираме по модерни начини, за да излезем с него навън, усещането, което носи тази дреха говори само за топлина и разкош. Плетеният пуловер е основно облекло в ежедневните дрехи, което е функционално, универсално и модерно. Възползвайте се от ниските цени на плетивата през този ден и зарадвайте освен себе си и някого, когото обичате с мека топлина.

 Денимът е оцелял десетилетия на промени в тенденциите. От 60-те години на дънките чарлстон с висока талия до разкъсаните дънки на 2018, мекият син плат е restyled и преработен през различните епохи. Но кои тенденции наистина осветяват модния свят? Изберете ги сами на изключително ниски цени!

 Модата има способността да взима нещо, което смятате, че мразите или че се използва само в краен случай и само с цел, без да има никаква естетическа стойност и да го превръща в must have аксесоар. Такъв е случаят с ръкавиците, които се оказва, че ще бъдат един от най-търсените атрибути тази зима.

 Спортът е неизменна част от живота на всяка уважаваща себе си, съвременна жена. Той не е задължение или привилегия само за избрани. Той е абсолютно естествен физиологичен процес, от който се нуждае нашето тяло и се е превърнал в рутина на деня ни, както поставянето на грим. А това да изглеждаме луксозно и добре, докато спортуваме и в същото време да се чувстваме удобно, си зависи само от нас.

 Гащеризонът е едно от най-великите открития на модата. Той е такъв моден обект, който събира в себе си универсалност, елегантност, удобство. Спестява много – както място в гардероба ви, така и време да решите какво да обличате. Комбинирането му с точния чифт обувки и правилните аксесоари е елементарно. Трябва да имате поне два в дрешната си селекция – един за лятото и един за зимата!

Етикети:
black friday, Fashion Days обявява Black Friday, Моден черен петък, модни находки, Намаления, ниски цени, онлайн пазаруване, онлайн пазаруване eMODNO да имам, оферти, промоции, черен петък