В топлата прегръдка на пуловера

1
132
Добави коментар
svetla58
svetla58

Честит ни сняг. На някои места вече минахме стартовата единица, но с падането на първите снежинки, сезонът на топлите плетива вече официално е открит. Освен фантастичните ботуши, чудните шалове и ръкавици, пуловерите остават най-любимия ни компонент от зимния гардероб. Мили дами, отворете старите дрешници и надникнете надълбоко в прашлясалите ракли, защото дойде време да извадим тежката атрилерия на зимната мода.

 Ако имате някакъв любим тренд, свързан с пуловерите, сега е моментът да му се насладите. Ограничения почти няма. Има насоки, които е хубаво да следвате, освен за да се чувствате удобно, и да изглеждате модерно.

От удобен чокър пуловер до бомбър модел, кашмир или плетка, носете ги с дънки и маратонки за един casual уикенд или пък прибавете към тях чифт впити панталони и секси боти на ток – има толкова много страхотни стилове, които можете да следвате този сезон. Важното е вие да се чувствате добре в този, на който се спрете.

Един от най-вървежните трендове е този на загащения пуловер. Можете да го запашете в широките джинси на мама. Стилът на 90-е остава неизменен и в тази тенденция.

Класически сив пуловер – отива си с всичко – дънки, пола молив, флорални рокли.

 Малък и компактен пуловер за онези от вас, които предпочитат нежната прегръдка на фината плетка.

 Отдаваме почит и на over size лате пуловер, който не бихме могли да наречем основен и задължителен, но определено е очарователен.

 Ако не можете да решите дали да заложите на тренда с показното бельо или пуловер, спрете с колебанието – просто съчетайте двете в едно.

 За лъскава вечерна визия можете да се обърнете към ламето и смелите плетки с много блясък в тях.

 

Имате малка черна рокля.. Или 3? Приложете същата схема и към поне една бройка черен пуловер.

 Пуловерът на татко всъщност се оказа едно много концептуално решение за наистина смелите конкистадорки.

Широк пуловер или плетена over size жилетка в комбинация с велурените чизми също правят заявка за пространство в гардероба ни.

Етикети:
модни находки, модни трендове, обемен пуловер, онлайн пазаруване, плетиво, пуловер с пайети, пуловер-рокля