Здравословните продукти, базирани на дървото моринга, ще бъдат представени в Русе

1
170
Добави коментар
eventA
eventA

В четвъртък, 29 ноември, от 18.00 ч. в „Буда Хаус“ в Русе ще се проведе представяне на здравословните продукти на компанията ZIJA International – базирани на дървото моринга. Събитието е безплатно, но се изисква предварителна регистрация. 

Събитието ще бъде водено от Ирис Артзи – официален представител на ZIJA в Израел, и Нина Йорданова – собственик на Фризьорски центрове „Нина Йорданова“, която започна работа с международната компания за здравословни продукти ZIJA International.  

Основана през 2005 г. от Кен Брайлсфорд, ZIJA International следва визията, че по-добрият живот е напълно постижим – с правилната комбинация от качествени продукти, усилия и постоянство. Пионер в сферата на хранителните добавки, наричан „баща на билковото капсулиране“, Кен Брайлсфорд започва да изследва „чудотворно дърво“, познато още като „най-богатото на хранителни вещества растение, откривано някога“. Компанията произвежда течни хранителни добавки и натурални енергийни напитки и разработва програми за регулиране на теглото, както и линия продукти за грижа за кожата. Всеки от продуктите на ZIJA съдържа над 90 витамини, минерали, жизненоважни протеини, антиоксиданти, омега масла и други полезни вещества, част от състава на Моринга.

Моринга (дървото на живота) е уникално растение, което се прилага в лечението на много заболявания. То има способността да задържа голямо количество вода в тъканите си и по този начин остава хидратирано при сухи условия. Според някои изследователи това растение е спасило живота на повече хора в страните от третия свят, отколкото всеки друг.

„Щастливи сме, че се срещнахме с Нина Йорданова и от решението да започнем да работим заедно. За нас е от изключително голямо значение да подпомогнем силния старт на дейността ѝ в Русе, както и да помогнем за по-голяма информираност за продуктите на ZIJA – разказва Ирис Артзи, официален представител на ZIJA в Израел, която ще е водещ на предстоящия семинар. – Има различни видове дърво моринга по целия свят. Най-добрият вид моринга се отглежда в тропическата зона. Отглеждаме нашата продукция в Делималая, Индия, където има подходящ климат и подходяща почва. Разликата между нас и другите компании е, че ние сме единствената компания, която използва както плодовете, така и семената и листата на моринга. Според резултатите от 620 проучвания най-добрият ефект се получава именно при употреба и на трите елемента. Тоест ако използваме само листата, не получаваме най-ефективния и бърз резултат. Това е разликата между нас и останалите компании. Продуктите ни са органични, а съставките се сушат на сянка“ – допълва Артзи.

Базирани на моринга, продуктите на ZIJA помагат подхранването на организма с невероятна комбинация от витамини, минерали, жизнени протеини, антиоксиданти, омега масла и други полезни вещества. ZIJA използва всички най-полезни части от дървото – листата, семената и плодовете. Резултатът е линия от висококачествени хранителни продукти.

От своето основаване през 2005 г. ZIJA разширява непрестанно своята продуктова гама, която днес се състои от четири линии: Core Moringa Supplements, Améo Essential Oils, GenM Personal Care и Ripstix Fitness Supplements. Всички уникални и здравословни продукти, както и бизнес възможностите, които ZIJA предлага, променят ежедневно живота на хиляди хора из целия свят. Днес ZIJA развива своята дейност в повече от 50 държави.

Фирмената култура на ZIJA „Живот без ограничения“ е базирана на идеята за здравословно хранене, личностно развитие, финансова свобода и активен начин на живот. Тя дава посока на начина, по който всеки от глобално семейство от независими дистрибутори разпространява посланието на ZIJA всеки ден.

Нина Йорданова се занимава с фризьорство от 18 години. Работила е с най-добрите български коафьори, като стилист Капанов. В Русе работят четири салона от веригата „Фризьорски центрове „Нина Йорданова“. Екипът е от обучени и сертифицирани специалисти.

Моринга е една от суперхраните, които набират все по-голяма популярност – 92 хранителни вещества, 46 антиоксиданти, 36 противовъзпалителни вещества и 20 аминокиселини. Моринга подсилва имунната система, понижава нивата на холестерол, подобрява храносмилането и влияе положително върху състоянието на кожата и косата.

Събитието във Facebook >>>