Отслабване в 4 лесни стъпки

1
242
Добави коментар
borola
borola

Кой от нас в желанието си да постигне отслабване с няколко килограма не се е изкушавал да се подложи на диети, открити в интернет, някои от които обаче не са с доказан ефект. Ако и вие сте сред тези хора може би вече сте се убедили, че това не е най-подходящия начин за придобиване на мечтаната фигура и подобряване на здравословното състояние. Добрата новина е, че е възможно да се постигне отслабване без гладуване и без да излагаме на опасност най-ценното което притежаваме – здравето ни.
Спазването на следните няколко съвета ще помогне на всеки да се раздели лесно и по безопасен начин с излишните килограми.

Полезни съвети за справяне с излишните килограми
Откажете се от гледането на телевизия докато се храните

Може би се питате как това ще подпомогне процеса на отслабване. Една от вредите, до които води този навик, е че докато гледате телевизия и се храните мозъкът не регистрира постъпилото в организма количество храна, вследствие на което сте застрашени от поглъщане на излишно количество калории. Освен това хилядите телевизионни реклами на храни като чипсове, бонбони, вафли, сладоледи и други сладки и солени изкушения ви тласкат към консумирането им, което също затруднява и забавя прoцеса на отслабване.

Понижете нивата на стреса

В телата на хората, поставени под стрес се изработват повишени количества от хормона кортизол. Една от основните задачи на кортизола е да доставя глюкоза на клетките. Високите нива на кортизол в кръвта водят до по-бързо изчерпване на запасите от глюкоза. Вследствие на това изчерпване организмът се стреми да си ги възвърне, поемайки предимно мазна или сладка храна, което затруднява отслабването. Освен това високите нива на кортизол съдействат за натрупване на мазнини в клетките, което провокира появата на затлъстяване.

Спете достатъчно

Доказано е, че ако си осигурим само един час повече сън ще понижим апетита си и ще успеем да постигнем отслабване с 6 кг за една година. Специалисти са установили и че недостатъчното количество сън повишава апетита.

Мотивирайте се и бъдете сигурни, че ще отслабнете

Не е възможно да се радвате на красива фигура, ако не сте достатъчно мотивирани да отслабнете и ви липсва увереността в положителния краен резултат. Ако докато полагате усилия си мислите, че няма да се справите с тази задача, то вероятността това да се случи е голяма.

Как можем да повишим ефекта от спазването на тези съвети?

За тази цел ще ни помогне природния продукт от Фамилия Калорекс – Калорекс/Calorex®. Калорекс съдържа висококачествен стандартизиран екстракт от плодовете на гарциния камбоджия и биологично активна форма на хром, които повишават разграждането на мазнините, понижават синтезата им, потискат апетита, ускоряват метаболизма и щадят белтъчините. Доказано е, че това е един от най-здравословните начини за намаляване на телесното тегло. Освен това учените са установили, че приемът на Калорекс повишава три пъти успеха на отслабващия в сравнение с прилагането само на диета.

Преглеждания:
489