Продукти Калорекс – безопасен път към идеално тегло

1
165
Добави коментар
borola
borola

Какво е идеално тегло? Как и кога се постига то? Това са въпроси, чийто отговор зависи от индивидуалните особености на всеки отделен човек.

Идеално тегло – това е преди всичко здраве и комфорт

Всеки човек с наднормено тегло и затлъстяване (особено в областта на корема и талията) е изправен пред редица здравни рискове – проблеми с черния дроб, развитие на атеросклероза, повишаване на кръвното налягане и опасност от инфаркт и инсулт. Успоредно с тези опасности идват и емоционалните проблеми и чисто естетическите неудобства. Превъзмогването на проблема с наднорменото тегло носи едновременно комфорт, самочувствие и минимизиране на риска от многото здравословни усложнения.

Никой не е предпазен от натрупване на излишни килограми

Днес проблемът със затлъстяването има световна значимост. Голям процент от хората, включително и децата, тежат повече от нормалното за ръста си и страдат от затлъстяване.

Всеки обаче може да разчита на качествени и безопасни мерки, с които да реши проблема си

Първи терапевтичен избор на хората с наднормено тегло обикновено е стартирането на диета за намаляване на калорийния прием или рязкото повишаване на физическата активност с цел ускоряване горенето на калории. Това са ефективни в своята насока мерки, които обаче имат две несъвършенства.
– много рядко имат добър ефект, когато се прилагат самостоятелно
– дори при поява на добри резултати от тях, загубените килограми бързо се възстановяват, т.е. наблюдава се реверсивен ефект

За постигане на дълготраен ефект, понижаване на теглото и успешното му поддържане след това е необходим комплекс от допълнителни здравни мерки. Те включват:
– ускоряване на метаболизма
– потискане на апетита и усещането за глад
– забавяне усвояването на мазнини от храната и др.
Тези мерки са напълно постижими с приема на продукти Калорекс. Ето защо редица специалисти и лекари препоръчват именно тях.

Програма Калорекс предлага решение на всяка индивидуална нужда

Продуктите от фамилия Калорекс предлагат решения за редуциране на теглото според индивидуалните нужди на всеки човек. Те обединяват всички изброени мерки и действат изцяло към намаляване на наднорменото тегло и затлъстяването чрез природни и доказано безопасни активни съставки. Калорекс, Калорекс Апетин, Калорекс Кла и Калорекс Липас са предпочитаните средства за постигане на идеално тегло и могат да допълнят стремежа на всеки към здраве и емоционален комфорт.

Преглеждания:
637